22 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletKét ellenzéki képviselő is nekiment a fideszes influenszernek, aki Pécsre hozná az...

Két ellenzéki képviselő is nekiment a fideszes influenszernek, aki Pécsre hozná az akkugyárat

Trombitás Kristóf, a fideszes propaganda vezető csatornája, a Megafon egyik arca néhány napja arról beszélt egy videóban, hogy ha nem kell a debrecenieknek az akkumulátorgyár, akkor hozzák Pécsre, „ott elfér”.

Az egyébként pécsi gyökerekkel rendelkező, a városban rendszeresen feltűnő  „influenszer”, aki a fideszes városvezetés idején a Biokom alkalmazottja is volt, azt is mondta a videóban, hogy a debreceniek egy részének valószínűleg „agyára ment a jólét”, ezért tiltakoznak a beruházás ellen.

„De nem baj”, így Trombitás, akkor hozzák Pécsre, „örülnénk neki”.

Két pécsi ellenzéki politikus reagált a megafonos videójára. Csaba István pécsi önkormányzati képviselő, az MSZP baranyai elnöke Facebook-oldalán azt írta: „Pécsett egy élhető, zöld és okos várost építünk. Ez nem csak az itt élők elemi érdeke, erre kötelez minket a változó klíma és a város természeti adottságai is. … Megnyugtatom Trombitás urat, hogy amíg mi vezetjük a várost, addig itt nem lesz akkumulátorgyár!”

Fürj Csaba, a Jobbik önkormányzati képviselője pedig azt írta közösségi oldalán: „… ezzel a videóval szeretném jelezni, hogy merre tart ma a pécsi Fidesz és körei. Trombitás Kristóf fideszes »influlenszer« szerint Pécsre kellene telepíteni az ilyen környezetszennyező gyárakat. Ezeknek semmi nem számít, csak a pénz. Amíg mi állunk a bástyán, ide ilyen beruházás nem fog települni.”

Trombitás reagált Csaba István kritikájára, ezt írta: „egyértelmű: ameddig Pécset a dollárbalosok irányítják, addig a kompetencia súlyos hiánya miatt elég nehézkes lesz, hogy komolyabb befektetőket győzzenek meg, akik munkák ezreit hozhatnák el szebb napokat látott, szeretett szülővárosomba.”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő