28 C
Pécs
vasárnap, július 21, 2024
KezdőlapJuniorKomplett gimnázium kapta az Élet Fája Díjat!

Komplett gimnázium kapta az Élet Fája Díjat!

Az Élet Fája Díjat Pécsett az kapja, aki jelentősen hozzájárul a város és környezete zöldebbé tételéhez, fásításához. Idén a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium, valamint a Biokom NKft. erdészeti vezetője, Szilasi Tamás kapták az önkormányzat által alapított elismerő díjat.

A korábbi évekhez hasonlóan, a városvezetés idén is értékelte azt az önkéntes munkát, amit a Város Fásítási Programjának megvalósítása során tanúsított a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium pedagógusi kara, valamint azon diákjai, akik a program keretében facsemetéket és cserjéket telepítettek az újonnan kialakított Bálicsi úti átkötő út mentén a Biokom Nonprofit Kft. munkatársainak közreműködésével, amely akcióról mi is beszámoltunk ITT.

– A tényleges ültetésnek, illetve az abban történő részvételnek nem csak a város szépítése szempontjából van jelentősége, hanem a részt vevő fiataloknak valószínűleg egy meghatározó élményt is nyújt egy-egy ilyen, intézményük tőszomszédságában megvalósuló akcióban való közreműködés – mondta Páva Zsolt polgármester a díj átadása előtt.

A hozzáállásuk és szorgalmuk mindenképpen honorálandó, ezért a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium részesült az Élet Fája Díj elismerésben.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő