24 C
Pécs
péntek, július 19, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldKorlátozásokra kell számítani a vonatközlekedésben a Tour de Hongrie miatt

Korlátozásokra kell számítani a vonatközlekedésben a Tour de Hongrie miatt

Május 12-én Kaposvár és Pécs között zajlik a kerékpárverseny, mely a közúti mellett a vasúti közlekedésre is hatással lesz. Pénteken a délutáni órákban utazóknak a Budapest–Pécs és a Dombóvár–Komló vonalon hosszabb menetidővel kell számolniuk. A részletekről a MÁV tájékoztat.

A Dombóvárról 11.59-kor Gyékényesre induló személyvonat (8204) Taszáron fog várakozni a mezőny elhaladására, Kaposvárra előreláthatólag 15 perc késéssel érkezik meg.

Az elvonuló verseny Dombóvár és Pécs között több helyen is érinti a pótlóbuszok útvonalát, a mezőny elhaladásakor közúti zárásokat vezetnek be, ezért egyes járatok kerülő úton, hosszabb menetidővel közlekednek.

  • A verseny érinti továbbá a Dombóvárról 12.26-kor Szentlőrincre, Pécsre induló Helikon InterRégió és a 13.54-kor Pécsre induló Mecsek InterCity, valamint a 15.01-kor Komlóra induló személyvonat pótlóbuszait.
  • A Pécsről 12.57-kor és 14.57-kor induló Mecsek InterCity, valamint a 14.14-kor induló Helikon InterRégió pótlóbuszai szintén kerülőn, hosszabb menetidővel közlekednek.
  • Az érintett komlói pótlóbusz (38616) Magyarhertelend, Kossuth utca helyett Magyarhertelend fürdő autóbuszmegállóban áll meg.

A MÁV arra is felhívta a figyelmet, hogy a kerékpárverseny miatt május 13-ig a Volánbusz menetrendjében is lesznek változások: egyes járatok nem, vagy terelt útvonalon és módosított rend szerint közlekednek, minderről ide kattintva lehet tájékozódni.

Összefoglaló cikkünk a Tour de Hongrie-ról:

https://www.pecsma.hu/top/tour-de-hongrie-pecs-felkeszul-minden-fontos-info-egy-helyen/

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő