Hirdetés

Valentin-napon sokan lepik meg a szerelmüket ajándékkal, vagy mennek el közösen vacsorázni, moziba. Ha idén azonban valami újra vágysz, akkor válogass kedveseddel az alábbi különleges Valentin-napi programok közül!

Romantikusoknak: szerelem a csillagok alatt

Nincs is romantikusabb, mint összebújva csillagokat nézni, és erre kiváló lehetőséget biztosít egy meghitt planetáriumi kalandozás, amely során a pároddal körbeutazhatjátok a Föld égboltját. Válasszatok egy szerelem-csillagot, miközben az égbolt lenyűgöző rejtelmeit tanulmányozzátok!

Mikor? február 14. 17.00

Hol? Zsolnay Negyed, Planetárium

Kalandvágyóknak: misztikus éjszakai tárlatjárat

A merészebb pároknak garantáltan emlékezetes élmény lesz a Cella Septichora programja, amely során sötétben, csupán egy fejlámpa fényénél fedezhetitek fel az ókeresztény temető 1600 éves labirintusát!

Mikor? Február 14. 17.00

Hol? Cella Septichora Látogatóközpont

Klasszikusoknak: jazzkoncert

A jazz az egyik legérzékibb, legintimebb műfaj, Valentin-napon pedig a hazai jazz egyik legkiemelkedőbb zongoristájának koncertjén bújhatsz a párodhoz! A Szakcsi Jr. Trió előadása kifinomultan elegáns színpadi remekmű, árnyalt zenei virtuozitással és magával ragadó improvizációval!

Mikor? Február 14. 20.00

Hol? Zsolnay Negyed, E78 Koncertterem

 

Különcöknek: hímestojás-digitalizálás

Ha valami igazán meghökkentő élményre vágytok, akkor itt a helyetek! Fontos számotokra, hogy a múlt emlékei fennmaradjanak a jövőben is? A klubvezető Mosonyi Éva népi iparművész tojásíró várja a digitális technika iránt érdeklődő párokat, akik egy tárgykultúra megmentésével a jövőért kívánnak tenni. Plusz előny, hogy a program ingyenes!

Mikor? Február 14. 15.00–17.00

Hol? Zsolnay Negyed, Herkules Műhely

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét