5 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapArtA legjobb márciusi programok egy helyen

A legjobb márciusi programok egy helyen

A Zsolnay Örökségkezelő ismét remek programokkal várja a pécsieket márciusban, egész biztosan nem fogunk unatkozni, lesz babaringató, fotókiállítás, koncert és éjszakai kaland!

Tavaszi Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

Időpont: március 3. 9.45–10.15
Helyszín: Zsolnay Negyed – Herkules Műhely

Barátságos légkörben, már néhány hónapos kortól 3 éves korig várja a kisgyerekeket, anyukákat, apukákat, nagyszülőket László Virág fuvolatanár egy játékos, énekes foglalkozásra, melyhez folyamatosan lehet csatlakozni!

Utak – Keresztes Zoltán fotókiállítása

Időpont: március 5. – április 12. Kiállításmegnyitó: március 5. 17.00
Helyszín: Pécsi Galéria

Keresztes Zoltán fotográfiái kíméletlenül őszinték. Olyan kérdéseket feszegetnek, amelyekre nem lehet könnyen válaszolni. A képek utazásokra invitálnak, amelyek során hol élesen, hol homályosan érzékeljük az elénk táruló látványt. Amit egyik esetben sem kerülhetünk el, az az emberi léttel járó fájdalom meglátása, megértése és megérzése.

További részletekért kattints ide.

Esti Kornél feat. Beck Zoli és Ember Márk

Időpont: március 6. 19.00
Helyszín: Kodály Központ

Karrierje eddigi legnagyobb szabású koncertjére készül az Esti Kornél, az ország egyik legnépszerűbb alternatív rockzenekara. Ez lesz a szextett első olyan fellépése Pécsett, amely során közismert dalaikból, illetve azokhoz illeszkedve egy tematikus program áll össze, amelyet Beck Zoli, a 30Y frontembere alkot meg és mesél el a közönségnek.

Részleteket itt olvashattok a koncertről.

Éjszakai tárlatjárat

Időpont: március 6. 18.00
Helyszín: Cella Septichora

Egyórás fejlámpás sétára invitálnak minden érdeklődőt a kivilágítatlan ókeresztény temető föld alatti labirintusában – biztosan remek kaland lesz.
A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, erről itt tudhattok meg több információt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő