10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapKultZónaNe maradj le a Zsolnay Piknik sztárfellépőiről!

Ne maradj le a Zsolnay Piknik sztárfellépőiről!

Ha tavasz, akkor Zsolnay Piknik! Az egész napos ingyenes programok mellett három kiemelt előadással várják az érdeklődőket a Zsolnay-negyedben május 19-21 között.

MÚVILÁV – Majdnem, mint a filmeken

május 19. 19.00

Zenés-filmes színdarab Trokán Nóra és Klem Viktor főszereplésével!
Népszerű film momentumok és emblematikus filmzenék sodorják útjukon főhőseinket egy érzelmektől izzó színházi estén. Éber álmodozás a mozivásznon, álomszerű valóság a színpadon és egy rendkívül sokféle műfajban játszó zenekar.

Jegy és részletek ITT!

Kollár-Klemencz Kamarazenekar: A folyó

május 20. 20.00

A folyó a Kollár-Klemencz Kamarazenekar ötödik albuma, folytatása annak mélyre hatoló munkának, amit a dalszerző Kollár-Klemencz László az irodalomban is és a zenében is következetesen visz, és vezeti vissza a közönségét abba a lenyűgöző világba, ahonnan minden folyó ered.

A klasszikus zenei, népzenei, világzenei motívumokkal játszó Kollár-Klemencz világa éppen annyira természeti, mint természetfeletti, éppen annyira hordozza a magyar kultúra nyomait, mint amennyire határok nélküli. Ez a világ a magyar zenei jelenünk mindennapjainkat, örömeinket-fájdalmainkat tenyerében hordozó, szeretettel teli része.

Jegy és részletek ITT!

Chanson Elysée – francia sanzonest – Csemer Boglárka és Kárász Eszter

május 21. 19.00

Két énekesnő, egy zenekar és megannyi örök érvényű francia sanzon.

Csemer Boglárka (Boggie) és Kárász Eszter visznek mindenkit zenés időutazásra közkedvelt és újraértelmezett, klasszikus és modern francia sanzonok között, mélységeken és magasságokon át, és idézik elénk Párizs, valamint a Montmartre hangulatát.

Jegy és részletek ITT!

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő