Novemberben is irány a Pécsi Harmadik Színház!

Remek darabokkal várják a pécsi színházrajongókat az utolsó őszi hónapban. Mutatjuk a részleteket.

hirdetés
Uránia Mozi

Az elmúlt hetekben sajnos négy sikeres előadást – Adáshiba, A szent család, Bányavirág, Piszkavas – kellett a kis színháznak lemondania gazdasági okokból. Saját, döntően stúdiótermi produkcióik megtartását ugyanis bizonyos nézőszám alatt nem tudják vállalni, mert „szerény anyagi lehetőségeik” miatt a működést veszélyeztetné – írja közleményében a Pécsi Harmadik Színház.

Egyben felhívják a figyelmet, hogy a színészek és a munkatársak egészségének védelme érdekében minden óvintézkedést megtesznek, de bíznak abban, hogy a 2020/2021-es évad már a tervek szerint alakulhat. „Alig várjuk már, hogy telt házas előadásaink végén, estéről estére felzúgjon a taps színészek és nézők közös örömére!” – írták.

Novemberben is remek darabokkal várják egyébként a pécsi színházrajongókat: műsoron Csehov kedvelt darabja, a Három nővér, megnézhetjük Vári Éva főszereplésével Schwajda György művét, A szent családot, és régebbi, népszerű darabokat is láthatunk, például az Adáshibát (melyről nemrég mi is írtunk) és a Bányavirágot.

Íme a program:

hirdetés
Uránia Mozi