21 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldLeolvadt egy komlói kuka oldala, égő cigarettacsikket dobtak bele

Leolvadt egy komlói kuka oldala, égő cigarettacsikket dobtak bele

Megosztotta hétvégi káreseti összefoglalóját a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mutatjuk a három legdurvább esetet képek kíséretében.

Cigaretta okozott tüzet egy komlói tízemeletesnél

Egy panelház földszinti szeméttárolójában keletkezett tűz vasárnap kora este Komlón, a Vértanúk utcában. A helyiségben lévő konténert egy lakó kezdte oltani, majd a komlói hivatásos tűzoltók kihúzták a szemetest a ház elé és eloltották.

A tűz valószínűleg egy égő cigarettacsikk miatt keletkezett, szerencsére a lángok másra nem terjedtek át, azonban az épület az ötödik emelettől felfelé füsttel telítődött.

A lépcsőház kiszellőzéséig harminc ember hagyta el az épületet, szerencsére senki nem sérült meg.

Karambol az 56-os úton

Két autó ütközött össze aznap délután az 56-os úton, Mohács térségében. A járművekben összesen öten utaztak, közülük hárman könnyű sérüléseket szenvedtek, kórházba szállították őket.

Autótűz Pécsudvardon

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere február 23-án, délután Pécsudvardon, a Miklósi Gyula utcában. A sofőr furcsa szagot érzett menet közben, ezért félreállt, ekkor látta meg, hogy füstöl a kocsi. Megpróbálta porral oltókkal megfékezni a lángokat, nem járt sikerrel. A tüzet feltehetően az üzemanyagellátó rendszer meghibásodása okozta.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő