29 C
Pécs
szombat, július 13, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldLetartóztatták a videóhívásokban önkielégítő férfit

Letartóztatták a videóhívásokban önkielégítő férfit

Hasonló ügyek miatt már elítélték korábban…

A vádirat szerint a gyanúsított idén július 10-től valótlan adatokkal több Facebook- és Skype-profilt hozott létre, majd különböző felhasználóneveken vette fel a kapcsolatot a sértett nővel. Videóhívásokat kezdeményezett felé, hogy a hölgy előtt önkielégítést végezzen. A nő a hívások többségét nem fogadta. A gyanúsított a Skype-on keresztül is hivogatta más néven, de ott hamar letiltotta.

Augusztus 11-én aztán egy másik álnevet használva 13 hívást indított a sértett felé, melyből ő kettőt fogadott, a többit letiltotta. Az egyik hívásban megint önkielégítést végzett. A hónapban egyébként további 26 hívást kezdeményezett, akkor már hiába.

Augusztus 13-án a délutáni órákban a gyanúsított egy meglévő Facebook-profilból töltötte le egy nő fényképét és azzal hamis profilt hozott létre a Skype-alkalmazásban, majd egy személlyel videóhívást kezdeményezett, aki előtt szintén önkielégítést végzett. A nő persze az esetről a fénykép tulajdonosát rögtön értesítette.

A gyanúsított büntetett előéletű (hasonló ügyek miatt), legutóbbi büntetéséből június 14-én szabadult…

A bíróság határozata végleges, szeméremsértés és személyes adattal visszaélés vétsége alapos gyanúja miatt egy hónapra elrendelték letartóztatását.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő