27 C
Pécs
kedd, július 23, 2024
KezdőlapHírzónaMár van szállása a vak lánynak!

Már van szállása a vak lánynak!

Úgy tudjuk, hogy egy hete sikerült a Pécsi Tudományegyetem egyik vendégszállójában helyet találni Vértesi Alexának, így a 19 éves látássérült lány a vakvezető kutyával otthonra lelt. A Pécsi Művészeti Gimnázium 13. évfolyamán szeptembertől tanuló lánynak nincs már szállásgondja. 

Nemrégiben több újság is arról számolt be, hogy azért nem kapott szállást Pécsen a dombóvári lány, mert a profin képzett és maximálisan jól nevelt vakvezető kutyájával nem engedték be az itteni kollégiumokba. Az elkeseredett lány egyik ismerőse ezért meg is osztotta történetét a Facebookon, így kérve segítséget a pécsiektől, hogy találjanak számára kis költségű albérletet, szobát egy lakásban.

Alexa_Fahéj 2
Már van szállása a fiatal zenésznek

Az ismerős azonban kedden délután azt írta, hogy írt üzenetet Alexa: „szerencsésen megoldódott a problémája. Köszöni a megosztásokat. Nagyon boldog!”

Lapunk úgy tudja, hogy már napokkal ezelőtt rendeződött a helyzet, a PTE egyik vendégszállójában helyezték el a fiatal lányt, a fővárosi média azonban csak most találta meg a korábbi bejegyzést.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő