22 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldMegszűnik az Extreme Digital

Megszűnik az Extreme Digital

Huszonegy év után vezetik ki a piacról a hazai e-kereskedői márkát, mely így összeolvad az eMAG-gal.

Május másodikától végleg megszűnik az ország egyik legrégebbi, eredetileg fotó- és számítástechnikára szakosodott online értékesítési felülete, az Extreme Digital weboldala – írta meg a hwsw.hu a vállalat tájékoztatója alapján.

Az elektronikai áruházat 2019-ben vásárolta fel a romániai székhelyű eMAG – Pécsen egy épületben található mindkét üzlet –, melynek webáruháza a továbbiakban kiszolgálja az Extreme Digital egykori vásárlóit is.

A költözéssel az Extreme Digital teljes választéka az eMAG felületén keresztül érhető majd el, a weboldal ennek megfelelően átirányít az emag.hu-ra. A felhasználók az eMAG.hu online felületén és az applikációban a meglévő edigitalos regisztrációjukat használhatják.

A HVG szerint a feladott, folyamatban lévő rendeléseket is fennakadás nélkül teljesíti a cég, valamint ügyfélszolgálat is fogadja a megkereséseket. A közös platformra való váltással az év végére országszerte 700 easybox csomagautomatában tudják átvenni a vásárlók rendeléseiket akár 24 órán belül – osztotta meg a lap.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő