Hirdetés

A címből az már kiderül, hogy nem kérdés: egy kisvállalkozónak is szüksége van bankkártya terminálra, akár a vendéglátásban, bármilyen szolgáltatásban, iparágban is van a vállalkozásod, a kártyaolvasó terminál ma már elengedhetetlen alap.

A jogszabályok már csak ilyenek, be kell tartani azokat, de van egy jó hírem…. Mindig ki lehet hozni az adott helyzetből a legjobbat. Törekedj erre.

De vegyük sorra a lehetőségeidet. Bemehetsz a bankodba és kérhetsz egy bankkártya terminál (POS terminál) telepítésére ajánlatot. Azt fogják adni, amijük van, szóval érdemes lesz több ajánlatot is összevetned a döntést megelőzően. Miért ne kérnél ajánlatot bankfüggetlen POS terminálra?

Persze ha nem tetszik amit látsz, átmehetsz egy másik bankhoz, de jobb, ha bankfüggetlen POS terminált választasz. Lássuk ennek a megoldásnak az előnyeit.

Bankfüggetlen POS terminál előnyei

Ahogyan azt a neve is mutatja, banktól függetlenül az összes bankkártyát (hitel és betéti kártyát, sőt a SZÉP kártyát is) egyaránt kezelni tudja.

Ha banki ajánlatot választasz, akkor csak annál a banknál vezetett számláddal együtt tudod majd azt a terminált használni. Sok bank azt is megszabja, hogy mekkora minimum forgalommal kell rendelkezned, különben nem kötnek veled szerződést vagy nagyon előnytelenek lesznek a feltételeik. Pedig Te kicsi vagy, folyamatosan fogsz fejlődni és a fizetési terminál használata ideális esetben követi a növekedésedet és fokozatosan tudod bővíteni nem csak a terminálok számát, hanem magát a berendezést is lecserélheted, ha az igényeid változnak. De nem utolsó sorban a megfelelő szolgáltató kiválasztása során a költségekkel is érdemes foglalkoznod.

Tehát vannak olyan szolgáltatók, amelyek bankfüggetlen POS terminálokat biztosítanak a kisvállalkozók számára, azok igényeire, a vállalkozás jellegére való tekintettel, a Te elképzeléseidre odafigyelve.

 A bankfüggetlen POS terminál is képes kezelni az összes bankkártya típust (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, stb.) és ugyanúgy használhatóak ezekkel is a SZÉP kártyák és az Egészségpénztári kártyák egyaránt. Tehát a döntés során nem kell kompromisszumokat kötnöd, teljes körű elektronikus fizetési megoldást tudsz nyújtani és fókuszálhatsz azokra a terminál kiválasztási szempontokra, amelyek neked a legfontosabbak vagy jelentősen javítják a vevőid „ügyfélélményét”.

Mire érdemes figyelned a POS terminál kiválasztásakor?

De végül legyen a döntés a tiéd, csak megfelelő információ és több ajánlat birtokában hozd meg a döntésed.  Vállalkozóként ehhez már biztosan hozzá is szoktál.

Pár tanács a döntéshez, amire érdemes okvetlenül odafigyelned:

  • online pénztárgéphez történő csatlakozás módja
  • hány darabra van szükséged (pl. több üzlet esetén)
  • fix telepítésű vagy mobil terminál legyen
  • vásárlás vagy bérlés előnyösebb megoldás számodra
  • nyomógombos és érintőképernyős változatok is elérhetőek (árban sem mindegy)
  • legyen strapabíró, kapj megfelelő szerviz hátteret
  • valamint segítséget a terminál szolgáltatótól, ha kérdéseid lennének

És akkor ez még csak egy gyors felsorolás, a saját egyedi igényeidre is gondolj. Ja és ezek a pontok rengeteg kérdést vetnek fel, igyekezz jó válaszokat adni rájuk a döntés előtt. Ha sok kérdésedre választ kapsz az remek, ha nem, akkor keress meg bennünket és segítünk.

kép

https://www.pexels.com/hu-hu/foto/uzletember-ferfi-kez-kek-50987/

alt: Melyik bankkártya terminált válassza egy kisvállalkozó? Bankfüggetlen POS terminálok előnyei. Megbízható, egyszerű kártyás és okoseszközös fizetés, SZÉP kértya és Egészségpénztári kártya elfogadása.

(x)

Hirdetés