Ne vásárolj semmit! Tégy valamit, ami igazán számít!

Hirdetés

November 23-án tartják a Buy nothing day-t, vagyis a Ne vásárolj semmit napot. Ez a nap felhívja a figyelmet azokra az értékékekre, amik nem megvásárolhatók. 

Az Eurakvilo Alapítvány különleges akcióval csatlakozik a felhíváshoz – olvasható az esemény Facebook-oldalán. Azt írják, „vásárlás helyett töltsük együtt a napot családunkkal, barátainkkal, és mindazokkal, akik számunkra fontosak.”

A Pécsi Gyermekklinika Onkológiai osztályán gyógyuló gyermekek és családtagjaik számára nem kérdés, hogy anyagi javak helyett a közös élmények megélésére tegyék a hangsúlyt. Többek közt ebben próbálja az Eurakvilo Alapítvány segíteni őket az osztály falain belül és kívül élményprogramok, ünnepi alkalmak megrendezésével.

A „Ne vásárolj semmit” napon arra kéri az alapítvány a munkájukat elismerő, nagylelkű támogatóikat, hogy vásárlás helyett pénzügyi felajánlásokkal járuljanak hozzá a kezelés alatt álló gyermekek élménylehetőségeihez.

Számlaszám: MKB 103000002-10531950-49020012
Jelige: Ne vásárolj semmit!

A „Ne vásárolj semmit nap” keretein belül az anyagi támogatások mellett az alapítvány szívesen fogad a játszószobában használható, vagy a későbbiekben ünnepi kitelepülésen értékesíthető, kitűnő állapotú mese-, és ifjúsági könyveket, bestsellereket, játékokat, ajándéktárgyakat is.

Az akció november 23. és december 2. között zajlik.
Elérhetőségek: [email protected], 30/729 5841

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét