Nem mindig van itt az ideje a kísérletezésnek!

Hirdetés

Persze új utakat kipróbálni, új dolgokat véghezvinni nagyszerű érzés, ugyanakkor nem mindig van itt az ideje. Van, amikor a régi jól bevált dolgokhoz érdemes ragaszkodni. Azt nyilvánvalóan sokszor nehéz eldönteni, hogy mikor melyiknek van jobban létjogosultsága, ám akadnak bizonyos területek, ahol jobb a már jól működő eszköztárat alkalmazni az innováció helyett.

Ilyen terület például a projektmenedzsment is, ahol számtalan szakember több évtizedes munkája rejlik abban, hogy egy jól működő és jól működtethető projektvezetési struktúrát vehet át az, aki szeretne hatékonyan és sikeresen dolgozni a saját projektjében!

Bízzuk magunkat szakértőkre!

Talán mondani sem kell, hogy miért érdemes szakértőktől tanulni, így ha úgy határozunk, hogy szeretnénk letenni a PMI bármelyik vizsgáját, akkor mindenképpen érdemes a Szinergia Kft. által szervezett PMI vizsgafelkészítő kurzusait elvégezni.

Természetesen adott a tananyag, ám a felkészítő tanfolyamon jóval többet kapunk, mint a szárazon leadott lexikális tudást. A neves oktatóknak köszönhetően ugyanis a komplett szemléletmódot magunkévá tudjuk tenni, ami kifejezetten jól jön akkor, ha sikeresen szeretnénk vizsgázni.

Hiszen ahogy minden vizsga, a PMI vizsgái is speciális felkészülést igényelnek, és lehet bármilyen alapos a tudásunk, ha nem látjuk át, hogy mik a felénk támasztott elvárások, nemigen fogunk tudni megfelelni nekik. De miért is van szükségünk erre a képzésre, valamint a sikeres vizsga esetén biztosított tanúsítványra? Mutatjuk is!

Miért érdemes tanulnunk a projektmenedzsmentet?

Így vagy úgy, de minden projekt lezárul. A saját szempontunkból azonban közel sem mindegy, hogy mindez hogy történik meg: sikeresen vagy kudarccal telve? Az előbbihez szükségünk lesz egy speciális tudáshalmazra, amit a Szinergia Kft. adhat meg nekünk.

Nekik és a képzéseknek köszönhetően:

  • átláthatjuk a teljes folyamatot, illetve fel tudjuk mérni a benne rejlő kockázatokat,
  • sikeresebben fogunk tudni kommunikálni a projekt minden résztvevőjével,
  • jobban kontroll alatt fogjuk tudni tartani a költségvetést,
  • hatékonyabban fogunk tudni gazdálkodni a rendelkezésünkre álló erőforrásokkal,
  • megbízhatóbban tudjuk követni és irányítani az adott projektet.

Láthatjuk hát, hogy bőven van miért belevágni ezekbe a képzésekbe, hiszen a projektek sikere egyben a mi sikerünk is, és nincs ez másként sajnos a kudarccal sem.

Fő a strukturáltság!

A projektek, és úgy általában az emberek életének a sikeressége azon múlik, hogy mennyire strukturált, mennyire képes tervezni, helyzeteket kezelni, hatékonyan kommunikálni vagy éppen reális terveket alkotni.

Ezekben nem feltétlenül van szükség forradalmasításra, újításra, ha vannak jól működő eszközök a tarsolyunkban, bármikor alkalmazhatjuk őket.

(x)

Hirdetés