Hirdetés

Mozgalmas délelőttre hívja a Manó Egylet az ovisokat. A nemrég felújított Misina Tetőpont hangulatos környezetében lesz minden, amit csak egy gyerek kívánhat.

Az egykori Misina Étterem épületének és környezetének korszerűsítésével egy olyan hely jött létre, ahol az aktív kikapcsolódásra vágyók és a családosok egyaránt jól érezhetik magukat. A Manó Egylet június 23-ra tervezett eseménye tökéletesen beleillik ebbe a koncepcióba.

A legkisebbek örömére a Manó Egylet manónapot szervez, ahol rengeteg szórakozás vár a családokra. Lesz buborékfújás, víztetkó, sok lufi és persze futás, ami jól átmozgatja a kicsiket. A futam előtt a sportos manók manótornán melegíthetnek be, hogy sikeresen teljesítsék a korosztályuknak megfelelő távot. A kiscsoportosoknak nagyjából 150 métert, a nagyobbaknak 300 métert kell futniuk. A célban mindenki kap érmet, ásványvizet és csokit.

Azoknak, akiknek kedve van, a manófutam után lesétálhatnak a Mecseki Kisvasúthoz, ahol a gyerekek és egy felnőtt kísérőjük ingyen ülhet fel a szerelvényre.

A rajtszámok a helyszínen már délelőtt kilenc órától átvehetők, a futamok tíz órától rajtolnak. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken lehet. A honlapon, illetve az esemény Facebook oldalán pedig minden további fontos információ megtalálható.

Hirdetés