24 C
Pécs
péntek, július 19, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldÖsszhangban a munka és a magánélet: családbarát védjegyet kapott a DDC

Összhangban a munka és a magánélet: családbarát védjegyet kapott a DDC

A munkavállalók elégedettsége és jóléte alapvető fontosságú a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) számára. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkatársak szívesen dolgozzanak a cégnél, és a DDC-re, mint családbarát munkahelyre tekintsenek. Törekvéseiket a Családbarát Magyarország Központ védjeggyel is elismerte.

Az építőanyag-ipari vállalat az elmúlt években komplex családbarát stratégiát dolgozott ki, amely magában foglalja többek között a rugalmas munkaidő-beosztást, a távmunka és a home office lehetőségét azokban a munkakörökben, amely ezt lehetővé teszi, valamint az évente – térítésmentesen – igénybe vehető szűrővizsgálatokat és az egészségbiztosítási támogatást.

A vállalat az elmúlt években tovább bővítette a családtámogató programot.

Az immár hagyományos Családi Nap mellett bababörzére is lehetőséget biztosít, valamint a „muti, hol dolgozol” program keretében több alkalommal is megtekinthették a munkavállalók gyermekei és unokái a Váci és a Beremendi Cementgyárat.

A DDC-hez hasonlóan a Családbarát Magyarország Központnál is abban hisznek, hogy a munka és a magánélet összhangja és egyensúlya kulcsfontosságú az egyéni kiteljesedésben. Céljuk, hogy a társadalom egészében megerősödjön a családbarát értékrend, amelyben kulcs szerepet játszanak a munkahelyek is. Éppen ezért hozták létre a Családbarát Hely tanúsító védjegyet, amellyel elismerik azokat a cégeket, ahol ezen szempontok szerint működnek.

A Családbarát Magyarország Központ idén a Duna-Dráva Cement Kft.-t is elismerésben részesítette, ugyanis 2023-ban a vállalat is magáénak tudhatja a Családbarát Hely tanúsító védjegyet!

Elkötelezetten a társadalom iránt

A DDC társadalom iránti elkötelezettségét 2023-ban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) is elismeréssel jutalmazta; Bölcső-Díj Bronz fokozatban részesítették a vállalatot a családok és az egyesület érdekében végzett tevékenységéért.
Az elismerések további motivációt jelentenek az építőanyag-ipari vállalat számára, hogy tovább folytassa a családbarát politika és gyakorlatok fejlesztését!

(x)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő