Ingyen wifi lesz a pécsi vasútállomáson is

A legveszélyesebb oldalak már telefonról is könnyen elérhetők

Ingyen wifi lesz a szegedi, a miskolci és a pécsi vasútállomáson is – közölte a vasúttársaság az MTI-vel pénteken. Pécsett egyébként ütemterv szerint halad a munka, határidőre kész lesz a főpályaudvar épületének felújítása – közölték.

Szegeden a Szegedi Ifjúsági Napok kezdetére, augusztus 27-re, Miskolcon decemberre készülhet el a szükséges hálózat, Pécsen pedig a jövő évben, az új főépület átadását követően lesz elérhető az internetszolgáltatás.

A vasúttársaság egyébként idén áprilisban indította el ingyenes állomási wifi szolgáltatását. Akkor öt helyen lehetett díjmentesen böngészni a világhálón: Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, Keszthelyen és Debrecenben, illetve Zamárdiban, ahol a Balaton Sound fesztiválra készült el a hálózat kiépítése július közepén.

A Keleti pályaudvaron még a nyár folyamán további négy wifi csatlakozási ponttal növelik a hálózati lefedettséget – közölték.

Pécsett egyelőre jól halad a felújítás, érdeklődésünkre azt mondták, minden ütemterv szerint folyik. Hamarosan megkezdik a kerámiaelemek pótlását is, a főcímereket és az Indóház tér felőli oldalon elhelyezett korlátlábakat a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. készíti el.

Hirdetés