Már toborozza a dolgozókat Pécsett a Viessmann

Kedden a PTE műszaki karán tartott bemutatkozó és toborzó fórumot a Pécsre települő német világcég, a Viessmann.

hirdetés
Uránia Mozi

A közelmúltban jelentette be a fűtési és hűtési rendszerek gyártásával foglalkozó német óriáscég, a Viessmann, hogy Pécsett új szolgáltatóközpontot alakít ki. A cég kedden a PTE műszaki karán tartott bemutatkozó fórumot, ahol az érdeklődők a munkavállalás részleteiről is képet kaphattak.

Sebastian Debes lesz a pécsi központ vezetője

Az eseményen, melyen a nyári vizsgaidőszak miatt viszonylag kevés diák vett részt, Beck Andor, a Viessmann Technika Dombóvár Kft. ügyvezetője ismertette az érdeklődőknek a családi cégből nemzetközi nagyvállalattá váló Viessmann történetét. A résztvevők a pécsi szolgáltatóközpont leendő vezetőjét is megismerhették, ugyanis Sebastian Debes is előadást tartott arról, milyen munka vár a leendő dolgozókra. A cég pécsi központjába németül jól beszélő, a műszaki területen is jártas munkatársakat keresnek, hiszen itt nem egy egyszerű call-centerről van szó, hanem teljes műszaki háttértanácsadást adnak az ügyfeleknek.

Kötetlen beszélgetés is volt az érdeklődőkkel

Az esemény után a műszaki kar parkolójában, a Viessmann toborzókamionjánál kötetlen beszélgetésre is lehetőséget teremtettek a cég jelenlegi és leendő munkatársai között.

A Viessmann pécsi szolgáltatóközpontja a tervek szerint idén ősszel nyílik meg, első körben félszáz munkatárssal.