Megújult a Konzum áruházban lévő szupermarket

Ünnepélyes eseményen mutatták be a megújult, megszépült Coop élelmiszerboltot, mely a belváros szívében, a híres Konzum áruházban található. Képek.

hirdetés
Uránia Mozi

A megye egyik jelentős kereskedelmi vállalkozása, a pécsi székhelyű Mecsek Füszért Zrt., mely a Coop üzletlánc tagja, a válsághelyzetben is hangsúlyt fektetett a fejlesztésekre.

Így került sor tavaly a pécsi Konzum Áruházban található Coop szupermarket teljes felújítására.

A beruházás közel 200 millió forintos ráfordítással valósult meg, amely átfogó eszköz- és technológiai korszerűsítést jelentett, és energiahatékony megoldásokat is magába foglalt – megérte várni néhány hónapot a pécsieknek arra, hogy most egy ilyen modern üzletben vásárolhassanak.

A bemutató eseményen Bognár Szilvia, Pécs alpolgármestere, Nagy Lajosné, a Mecsek Füszért Zrt. vezérigazgatója, dr. Horváth Zoltán, a Baranya Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott vett részt.

Íme galériánk a felújított szupermarketről:

Legutóbb egyébként annak kapcsán írtunk a pécsiek által egykor egyszerre szeretett és gyűlölt üzletházról, hogy a régóta nem használt embléma most újra, a már felújított Konzum homlokzatán díszeleg.