Nyíregyházán lép pályára szerda este a PMFC

Az álomszerű szezonnyitányt követően máris jön az újabb megmérettetés az NB2 második fordulójában: a PMFC szerda este Nyíregyházán játszik, hogy újra bizonyítsa: megérdemelt helye van a másodosztályban.

Fantasztikusan kezdte a szezont a Pamacs: hazai pályán, 3500 szurkoló előtt, varázslatos hangulatban gyakorlatilag egy fél óra alatt eldöntötték a három pont sorsát és négy gólt vágtak a Dorogi FC-nek, beállítva ezzel a végeredményt.

hirdetés

Azoknak, aki nem látták volna még a fantasztikus gólokat:

Ebben a bajnokságban a piros-feketék számára “könnyebb” meccsről sosem beszélhetünk, hiszen ahogy azt Vas László vezetőedző lapunknak adott interjújában is elmondta, talán a valaha volt legerősebb másodosztály rajtolt el idén.

A PMFC este 19 órakor lép pályára a Nyíregyháza Spartacus ellen, akik szintén megnyerték első találkozójukat a Kaposvári Rákóczi FC ellen, akik nemrég estek ki az elsőosztályból. Látható tehát, hogy nagy tűzerőt képviselnek.

Egyébként a két együttes összesen tizenkilencszer találkozott, kilencszer a pécsiek, hatszor a nyírségiek győztek négy döntetlen mellett.

A találkozót élőben közvetítjük mi is, folyamatosan frissülő cikkünkben, illetve a pmfc.hu-n szintén nyomon lehet követni az eseményeket!

 

hirdetés

Hirdetés