Pécsiek, figyelem, több helyen korlátozások nehezítik majd a közlekedést

Több helyen is forgalomkorlátozásokra kell készülnünk Pécsen a következő hetekben. Érintett lesz a Rákóczi út Árkád és a Konzum közötti külső sávja, a Centrum parkoló továbbra is zárva, marad továbbá a Nagy Imre úti korlátozás is, illetve a Kórház tér felől a Garay utca is augusztus második feléig lehet lezárva.

Mint tájékoztat a pécsi önkormányzat közleményében, a városi közlekedést jelentősen befolyásolja a következő időszakban, hogy augusztus 10-étől, várhatóan egy héten át a Rákóczi úton az Árkád és a Konzum Áruház között a külső sávokban az E-ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. rekonstrukciós munkákat végez.

hirdetés

A következő héten az említett útszakasz külső sávjai pontszerűen le lesznek zárva.

A helyi járatú buszok utasforgalmát, a megállókat a beavatkozás közvetlenül nem érinti, de a közlekedőket arra kérik, hogy az érintett szakaszon fokozottan figyeljenek.

A következő két hétben fennmarad a Centrum parkolót érintő lezárás és a Nagy Imre úti forgalomkorlátozás is. Az utóbbi területen augusztus 8-án, szombaton ráadásul teljes útzár lesz, melyről itt írtunk részletesen.

Tovább folyik az 57-es – 58-as főutak csomópontjának korszerűsítése, az ezzel járó forgalomtechnikai intézkedések továbbra is figyelmet igényelnek az arra közlekedőktől.
A Kórház tér felől a Garay utca továbbra is le van zárva az autóbuszöböl betonozása miatt, erre augusztus második feléig lehet számítani.

hirdetés
Hirdetés