26 C
Pécs
vasárnap, július 21, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletPécsi aranyeső a paraúszók ob-ján

Pécsi aranyeső a paraúszók ob-ján

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola paraúszói fantasztikusan szerepeltek a Sopronban megrendezett országos bajnokságon, a felnőtt és utánpótlás korosztályokban összesen 11 aranyérmet szereztek a pécsi sportolók.

Miközben a PSN Zrt. paraúszói már javában készülnek a két hónap múlva esedékes dublini világbajnokságra, a napokban egy nem kevésbé fontos megmérettetésen vettek részt, Sopron adott ugyanis helyet a Paraúszók Országos Bajnokságának – számolt be a psnzrt.hu. Az ob-re a Vasas mellett a PSN küldte a legnépesebb csapatot, mind a két egyesület ugyanis 5-5 fővel képviseltette magát az eseményen.

Konkoly Zsófia és Iván Bence a felnőttek között tarolt, hiszen előbbi kettő, míg Iván Bence négy számban ünnepelhetett országos bajnoki címet! Az életük első versenyén részt vevő pécsi utánpótlás versenyzők sem tétlenkedtek, hiszen Pretz Hunornak három, Rezes Fanninak pedig két aranyérmet akasztottak a nyakába Sopronban. Bartó Kingát is dicséret illeti, ő egy-egy ezüst és bronzérmet szerzett az ob-n.

Szívből gratulálunk a pécsi sportolóknak a fantasztikus szerepléshez, akárcsak edzőiknek, Jancsik Árpádnak, Fancsali Orsolyának és Ignácz Vendelnek.

Fotó: PSN Zrt.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő