16 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapHírzónaPécsi projekteket díjazott a Településfejlesztési Szövetség

Pécsi projekteket díjazott a Településfejlesztési Szövetség

Településfejlesztési díjat nyert a Misina TetőPont – Családi és Mozgástér, valamint a Rauch János Városi Sírkert Megújítási Program is.

A Településfejlesztési Szövetség rendezésében idén már negyedik alkalommal tartották meg azt a gálát, amelyen közösségfejlesztés, szolgáltatásfejlesztés és infrastruktúra fejlesztés kategóriában vehettek át díjat azok a sikeresen pályázó önkormányzatok, önkormányzati cégek, amelyek projektjét a Településfejlesztési Szövetség szakmai zsűrije a legjobbak közé választotta.

Idén két pécsi önkorányzati cég, illetve azok projektjei, programjai is elismerésben részesültek. A Településfejlesztési Díj Város kategóriában – Szolgáltatásfejlesztés pályázati témában a Pécsi Köztemető-Biokom Nonprofit Kft. kapta az elismerést a Rauch János Városi Sírkert Megújítási Program kapcsán. A díjat Meixner Barna, a Biokom ügyvezetője és Kőhegyi Csaba, a Pécsi Köztemető vezetője vették át az Gödöllői Királyi Kastélyban rendezett ünnepségen.

Partnerség és újjászületés különdíjat kapott a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. a Misina tető fejlesztése – Misina TetőPont – Családi és Mozgástér okán, amelyet Csúcs Zoltán vezérigazgató és Bocz Tamás projektkoordinációs és gazdasági igazgató vehettek át.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő