A rohanó hétköznapokon, amikor a feladatok végeláthatatlan sorban tornyosulnak fölénk, szüksége van a pihenésre a testnek és a léleknek is. A pécsi Forrás Üzletház épületénél található, hangulatos thai masszázsszalonban rálelhetünk a békére és a nyugalomra akár egyedül, akár párunkkal vagy szeretett hozzátartozónkkal térünk be.

A hagyományos thai masszázs egy alternatív gyógyászati kezelés, amely nemcsak az izmokat lazítja és enyhíti a fájdalmat, hanem segít az egészségmegőrzésben is. Egyfajta gyógyító művészet ez, nyújtások és nyomások jól felépített rendszere. Leginkább ahhoz hasonlítható, mintha a masszőr a kliens testét különféle jóga pózokba rendezné. Ez a technika, eltérően a többi masszázsfajtától, aktív mozgással jár, mégis ellazít, és fájdalommal egyáltalán nem jár.

Közös élményt ajándékozni a legjobb választás

A Sanny Thai Masszázs masszázsszalon profi masszőrei szülőhazájukban, Thaiföldön tanulták ki a mesterséget, amelyet hosszú évek óta gyakorolnak. Tapasztalatuknak köszönhetően a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtják vendégeiknek. Immár hárman dolgoznak a szalonban, így nemcsak egyéni kikapcsolódásra, hanem páros masszázsra is van lehetőség.

Az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék. Lepje meg párját, szeretett családtagját egy közös élménnyel!

A testet-lelket megújító és ellazító masszázs remek ötlet lehet Valentin-napra, születésnapra, évfordulóra és bármilyen jeles alkalomra, de akár az egyszerű hétköznapokat is meg lehet koronázni egy ilyen meglepetéssel. 

A szalonban ajándékkártya is elérhető, amennyiben egészséget szeretne ajándékozni szerettének.

Három profi masszőr várja a kikapcsolódni vágyókat

Többféle masszázsfajta közül választhatunk

Tradicionális thai masszázs: felgyorsítja a vérkeringést, ezzel elősegítve az oxigén és a tápanyagok szállítását, ami segíthet különböző betegségek megelőzésében. A tradicionális thai masszázs során nem használnak olajat vagy krémet.

Olajos masszázs: a növényekből kivont illóolajok sajátos terápiás tulajdonságokkal rendelkeznek a holisztikus gyógyászat szerint. A thai aromaterápiás masszázs során ezeket az olajokat használják a fizikai és lelki jólét javítására.

Fej-, nyak-, váll-, talpmasszázs: ellazítja a feszült, merev izmokat a hát, a vállak és nyak bizonyos területein, így javítva a vérkeringést, enyhítve a krónikus izomfájdalmat.  masszázsfajta ideális azoknak, akik egész nap számítógép előtt dolgoznak.

Thai talpmasszázs: az ősi, gyógyító technika során nyomást gyakorolnak a talp bizonyos „reflex” pontjaira, aminek hatására a test egy másik részében reflexhatás lép fel. Ez serkenti a természetes öngyógyulást, és erősíti az immunrendszert.

A szalon elérhetőségei:

Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 9. – bejárat a Czinderi utca felől

Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10.00–20.00-ig

Bejelentkezés: +36 30 423 8801

Honlap: thaimasszazspecs.hu

Facebook: Sunny Thai masszázs Pécs

(x)

Hirdetés