24 C
Pécs
péntek, július 19, 2024
KezdőlapPécs AktuálRazzia volt Kertvárosban

Razzia volt Kertvárosban

Kertváros szívében, a Csontváry utcától egészen a Berek sétányig tartott az ellenőrzés szeptember 15-én. A közterület-felügyelet a társhatóságokkal, a rendőrséggel és a polgárőrséggel, illetve a városháza hatósági főosztályával együttműködve hajtotta végre az akciót.

Schranz Richárd, a Pécsi közterület-felügyelet vezetője elmondta, napi szinten zajlanak az intézkedések Kertvárosban is, a társhatóságokkal együtt éjszakába nyúlóan ellenőrzik a vendéglátóhelyeket és a kereskedelmi egységeket.

A fokozott akcióknál, különösen a Csontváry sétány környékén, júliusban és augusztusban folyamatosan kint voltak két hetet, napi gyakorisággal, visszatérő jelleggel. Szeptember 15-én is egész nap, késő estig járőröztek a szakemberek a szokásos közterületi problémák miatt: hajléktalanok, kéregetők, alkoholfogyasztók, hangoskodók.

A közterület-felügyelet vezetője hangsúlyozta, minden kérésnek próbálnak eleget tenni, hogy mindenki biztonságban, jól érezhesse magát a környéken.

Hozzátette, az akciókat hosszas egyeztetések előzik meg mind a rendőrséggel, a polgárőrséggel, mind a helyi vezetőkkel együttműködve, felmérve a lakossági igényeket és a lehetőségeket, majd ez után állítják fel a stábot az intézkedéshez.

Képeink a kertvárosi akcióról:

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő