Hirdetés

A stand up comedy élőben az igazi. Győződj meg róla te magad Pécsett, ahol a Showder Klub két humoristája is bemutatja legújabb önálló estjét. Rekop György szeptember 14-én, Orosz Gyuri október 20-án érkezik az Apáczai Művelődési Ház Színháztermébe.

Rekop György a Showder Klub állandó humoristája, de tanárként diplomázott, és a szakmában is dolgozott. A haj nélküli lovagot csak kevesen látták a baseball-sapkája nélkül. Ex-birkózó, népes családdal és szigorú elvekkel. Rekop György legújabb önálló estje a Füstbe ment terv címet viseli, amelyről így mesél a humorista: „Itt az idő, hogy magamba nézzek egy kicsit! Segíts nekem te is, derítsük ki együtt, hogy hülye vagyok, vagy csak szimplán egy szerencsétlen veréb. Ez az önálló estem bemutatja egy kisember küzdelmét az univerzum kozmikus erejével a hétköznapokban. 80 perc tömény, amerikai stílusú, szókimondó stand up comedy.” Az önálló estet a Showder Klub is rögzíti idén ősszel, így premier előtt hallhatod a poénokat szeptember 14-én. Az előadást a szintén Showder Klubos nyíregyházi bankár-humorista, Horváth Gábor nyitja meg.
Jegyek: https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-extra—pecs-1890

Orosz Gyuri Hova-hova? című, legújabb önálló estje, október 20-án érkezik Pécsre, ugyancsak premier előtti bemutató. Gyuri a színpadi munka mellett néhány éve forgatókönyvírással is foglalkozik, 2020-ban pedig megjelent első saját könyve, Feri naplója a karantén idején címmel. A Stand up comedy Humortársulat alapítója.
Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint….  Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül. Gyuri a közelmúltban Pécsett pihent, amikor az új önálló estjéről kérdeztük.
– „ Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést.” – vallja Orosz Gyuri. Az estet Gyuri Showder Klubos kollégája, a mérnök-humorista, Záhonyi-Ábel Dávid nyitja meg.
Jegyek: https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/orosz-gyuri-hova-hova—onallo-est—pecs-1891

Hirdetés