Brillíroztak a pécsi triatlonisták

A napokban rendezték meg Nagyatádon a XXX. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokságot, melyen természetesen ismét megmutatták tehetségüket a PSN Zrt. triatlonistái.

hirdetés
Uránia Mozi

A PSN Zrt. triatlon szakosztályát egy női és egy férfi egyéni versenyző képviselte, valamint egy sportoló családi váltóban állt rajthoz. Mindenkinek 3,8 kilométer úszást, 180 kilométer kerékpározást, és 42 kilométer futást kellett teljesíteni.

Íme az eredmények:

Adrián Dorottya a női abszolút verseny 11., korosztályának pedig 4. helyét szerezte meg. Időeredménye 12:22:08 lett, amivel több mint 1 órát javított tavalyi idején.

Maróti Vilmos a férfi abszolút verseny 11. helyén ért célba, és korosztályában magyar bajnoki címet szerzett 9:50:15-es időeredménnyel.

Szerencsés Lili családtagjaival váltóban teljesítette a távot, a 178 váltóból álló mezőnyben a 37., míg kategóriájukban a 15. helyet sikerült megszerezniük.

A kis Ziener Zalán a 2. helyezést érte el a 7-8 évesek között. Makkos Enikő pedig 3. helyen ért célba a Csak fuss és mosolyogj! elnevezésű, 2,5 kilométeres női futóversenyen.

Makkos Enikő 7. helyezést ért el gyermek korosztályban. Testvére Makkos Szabolcs pedig az újonc 2 korosztály dobogójának 3. fokára. állhatott

Gyöngyi Kristóf 7. helyet szerzett az ifjúsági futamban.

Gratulálunk a sportolóknak!

További részletek ide kattintva olvashatók.

Kiemelt képünk forrása: psnzrt.hu