Életben tartotta reményeit a PTE PEAC R-BUS, miután nagyszerű teljesítménnyel 4-2-re legyőzte az éllovas ETO SZC Futsal CLUB csapatát a Nemzeti Bajnokság másodosztályában – írja az UnivPécs

hirdetés

Fölényes győzelemmel hangolt az ETO SZC FUTSAL CLUB elleni rangadójára a PTE PEAC R-BUS futsal csapata, miután az egyetemi alakulat 13:3-ra múlta felül az UTE gárdáját. A hétfői rangadóra a másodosztály éllovasa, a szebb napokat is látott nyolcszoros magyar bajnok győri együttes érkezett Pécsre, akik tavasszal még a magyar alakulatok közül elsőként jutottak – a sportág Bajnokok Ligájának számító – UEFA Futsal Kupában a legjobb négy közé – írja a lap.

A kisalföldi gárda a Nemzeti Bajnokság címvédője, azonban csődközeli helyzete miatt nem tudta vállalni a 2018/19-es évben a legmagasabb osztályban való indulást, ezért idén „csak” a második vonalban játszik.

A február 4-én ugyan a kisalföldi alakulat kezdte jobban a mérkőzést, miután már az 5. percben vezetést szereztek, azonban egyetemi gárdánk még az első félidőben 3 találattal, majd a második játékrész elején 1 góllal válaszolni tudott a „vendégeknek”. A győriek a mérkőzés végén még szépíteni tudtak, de ez már csak a végeredmény beállításához volt elég.

A remek győzelemmel a pécsi alakulat visszavette a kezébe a sorsát, ami a rájátszásért vívott küzdelmet illeti.

Hirdetés