10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaUtolsó lett a PVSK Kupán a Panthers

Utolsó lett a PVSK Kupán a Panthers

A csütörtöki, Oroszlánytól elszenvedett vereség után ma délután, a Szegedtől is kikapott a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata a PVSK-MATRO Kupán, ezzel a negyedik helyen végzett Dragan Alekszics együttese.

Nehéz lenne azt mondani, hogy jól halad a felkészülés a PVSK férfikosarasai számára. A bajnokságra hangolódó, nyáron teljesen újraformálódó Párducok ugyanis továbbra is csupán egy győzelemmel rendelkeznek az előszezonban. Azt még a legelő edzőmeccsen, az Eszk ellen érték el, azóta viszont képtelenek nyerni Bíróék.

És az igazat megvallva, egyelőre a játékkal is akadnak bajok rendesen. A hazai rendezésű PVSK-MATRO Kupán például hiába vezetett az elődöntőben egy negyeddel a vége előtt a Pécs 13 ponttal az OSE ellen, végül vereséget szenvedett, míg a mai bronzmeccsen, az Szeged ellen sem jött össze a győzelem. Az eddigiek alapján az az ember érzése, hogy a bajnokságban nem a felsőházba jutásért kell majd izgulni, hanem sokkal inkább lefelé kell majd pillantgatni.

Azért akad egy-egy pozitívum is, a frissen igazolt két amerikai játékos, Haynes-Jones és Bryson ugyanis jól láthatóan remek kosarasok, ha egy kicsit jobban összeáll a csapat játéka, nagy erősségei lehetnek az idei PVSK-nak. A kérdés csak az, hogy melléjük – és a tavaly is itt pattogtató, most is eredményesen brusztoló Brkics mellé – ki tud majd még felnőni…

PVSK-Veolia–Naturtex-SZTE Szedeák 79-89 (15-21, 23-25, 22-22, 19-21)
PVSK-MATRO Kupa, férfikosárlabda-felkészülési mérkőzés. Pécs, 100 néző.

PVSK-Veolia: HAYNES-JONES 19/3, Hőgye, BRYSON 22/15, Ivosev 5, BRKICS 22. Cs.: Meleg, Bíró O. 4, Illés 7/3, Doktor. Vezetőedző: Dragan Alekszics.
Naturtex-SZTE Szedeák: PERSONS 29/12, Polányi 3/3, COOK 25/21, BOGNÁR 12/3, Alstone 7/3. Cs.: Hunt 11/6, Keller I. 2, Balogh, Kerpel-Frónius, Mayer, Filipovics. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.

Fotó: Rónási Márton / PVSK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő