14 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaSzombaton temetik a meggyilkolt Szita Bencét

Szombaton temetik a meggyilkolt Szita Bencét

Forgalomkorlátozások lesznek november 10-én, szombaton Kaposváron, Szita Bence temetésének napján a Keleti temető környékén – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-vel.

Mint írták: reggel hat órától a Mező Imre csomóponttól a Pécsi utca kereszteződéséig a Mező Imre utca nyugati oldalán „Megállni Tilos!” jelzőtábla lép érvénybe, a Mező Imre csomópontnál pedig rendőri forgalomirányítás lesz. A Mező Imre utca keleti oldalán a Pécsi utca és a Mező Imre utca közötti szakaszon korlátozott számban lesz lehetőség parkolásra.

A rendőrség kéri, hogy a temető előtti várakozóhelyeket hagyják szabadon a családtagok, közvetlen hozzátartozók részére.

A temetésre buszokkal érkezők részére kijelölt parkolóhelyeket biztosítanak a Pécsi utca jobb oldalán a Cukorgyár bejárója utáni szakaszon, személygépkocsikkal a Rákóczi Stadion keleti és nyugati oldalán jelölnek ki parkolókat. A parkolók telítettsége esetén további parkolóhelyeket lehet igénybe venni a Pécsi utcában, a Húskombinát előtti területen.

A temető megközelítéséhez javasolt útvonal a távolabbról érkezők részére a 61-es út és a Guba Sándor utca (6505-ös számú) felől. A parkolásban rendőrök, polgárőrök is segítik temetésre érkezőket.

A 11 éves felsőmocsoládi kisfiút november 29-én ölték meg, holttestét a rendőrök múlt szombaton találták meg. A gyilkossággal a fiú nevelőapjának volt élettársát, a kisfiú eltűnését bejelentő 47 éves P. Erikát és két hajléktalant gyanúsítanak. Vasárnap mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezték.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő