Hirdetés

A Nagy Imre út aszfaltozási munkái miatt kell ideiglenes forgalomkorlátozásra számítani Kertvárosban – közölte a Tüke Busz Zrt.

A Városi Útfelújítási Program második ütemében a Nagy Imre utat csaknem 700 méter hosszan, a Malomvölgyi út és a Sztárai Mihály utca közötti szakaszon aszfaltozzák április 5-én, pénteken. A munkálatok csak a járműforgalom teljes kizárása mellett végezhetők, így a Tildy Zoltán utca, Aidinger János utca, Sztárai Mihály utca és Nagy Imre út csomópontját április 5-én 23.10 órától várhatóan április 6-án hajnali 3.00 óráig lezárják.

Ahogy a Tüke Busz írja, a Nagy Imre út a Csontváry utca felől csak az Esztergályos utcai elágazásig, a Sztárai Mihály út az 58-as út felől a Penny üzlet csomópontjáig, az Aidinger János utca Kassák Lajos utcai csomópontig lesz járható. Az Illyés Gyula utca irányából a Tildy Zoltán utca a református templom kereszteződéséig lesz a fenti időszakban járható.

A menetrend szerint Uránvárosból 22.50 órakor induló 1-es járatot a forgalomkorlátozás nem érinti.

A Főpályaudvarról 22.55, 23.20, 23.40, 0.10, 0.40, 1.10, 1.40 és 2.10 órakor, és a Malomvölgyi útról 23.20 és 23.47 órakor induló 973-as jelzésű autóbuszok viszont az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

A Malomvölgyi út felé: Krisztina térig jelenlegi útvonal, majd Maléter Pál út – 58-as út – Galilei utca – Pascal utca – Fagyöngy utca.

Ideiglenes megálló: Littke József utca.

Kimaradó megálló: Aidinger János út, Sztárai Mihály út, Csontváry utca.

A Főpályaudvar felé: Fagyöngy utcáig jelenlegi útvonal, majd – Pascal utca – Galilei utca – 58-as út – Maléter Pál út – Krisztina tér, majd a jelenlegi útvonal.

Ideiglenes megálló: Littke József utca.

Kimaradó megálló: Csontváry utca, Sztárai Mihály út, Aidinger János út

Hirdetés