Büszkén áll az MPE polgármesterjelöltje az Orbán haláláról posztolgató jelöltje mellett

Frissen készült közös fotón pózol együtt a nyugdíjas aktivisták gyűrűjében az Orbán haláláról posztoló Ágoston Andrea, a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) képviselőjelöltje és az egyesület polgármesterjelöltje, aki így közösséget vállal a botrányos képviselővel. 

hirdetés

Mint megírtuk, Ágoston Andrea a közösségi oldalán több esetben is posztolt Orbán Viktor haláláról. Megosztott például egy olyan felvételt, amin a kormányfőt úgy ábrázolják, hogy egy sírgödörből próbál kijönni, miután a felette állók belökték. A képre azt is írták: „Nix ugribugri, Viktor. előbb a vádlottak padja”.

Egy másik bejegyzésében pedig a „Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba” című cikket megosztva egyszerűen csak azt írta: „Szuper”.

Ágoston Andreáról a közösségi oldalon most egy aktivista tett fel a botrány kirobbanása után egy friss képet – ami szombaton készült az uránvárosi piacon –, amelyen láthatóan nagy egyetértésben szerepel együtt Péterffy Attilával, az MPE közös polgármesterjelöltjével, akinek regnálása alatt – saját bevallása szerint – is több százezer tonnányi fát égettek el a pécsi erőműben.

A Fidesz sajtóközleményben úgy reagált az Orbán Viktor haláláról posztolgató képviselőjelöltre, hogy „a Gyurcsány-pártok (DK, MSZP, Jobbik) és a magát függetlennek hazudó, de képviselői székét pénzért áruló Mellár Tamás arcátlansága, hatalom- és pénzéhsége már többször bebizonyosodott, ám a pénteki napon nyilvánosságra került Ágoston Andrea-féle förmedvény minden eddigi erkölcsi és politikai mélységet alulmúl”.

Ismert, Mellár Tamás, az MSZP-P-frakciószövetség tagja a minap lapunknak adott interjújában is megemlítette, hogy nem tartotta Pécs vezetésére alkalmasnak az általa irányított egyesület színeiben induló polgármesterjelöltet. Korábban pedig azt mondta, hogy az ilyen ellenzéki együttműködéseken nem vesz részt, mert azok erkölcstelen ellenzéki mutyik. Az egyesületben dominálnak Gyurcsány Ferenc egykori és jelenlegi pártjainak politikusai, sőt volt MSZP-s önkormányzati képviselők is, akik azonban rejtegetik MSZP-s múltjukat a bemutatkozásaikban.

Hirdetés