Gyönyörű pécsi lány legyen a Nemzet Szépe? Szavazz, és sikerülhet!

Szeptember 30-ig adhatjuk le voksainkat a 2019-es Miss Nation Hungary–Nemzet Szépe verseny döntőseire. A lányok természetesen mind meseszépek, ketten a pécsiek számára azonban különösen: a városunkból származó Panka Dorottya és Szabó Barbara is bejutott több száz versenyző közül a 10 legjobb közé.   

Nagyon fontos, hogy a pécsiek összefogjanak a gyönyörű lányokért, hiszen a szakmai zsűri a közönségszavazatok alapján az első három helyen végzett hölgy közül fogja kiválasztani azt a szépségkirálynőt, aki a Miss Nation nemzetközi versenyen hazánkat képviselheti. Egy IP-címmel 12 óránként lehet szavazni, tehát egy nap alatt akár két voksot is küldhetünk egy-egy készülékről.

Szavazni a lányokra ITT lehet szeptember 30-ig. 

A pécsi Panka Dorottya 24 éves, a Budapesti Műszaki Egyetem végzős építészmérnök-hallgatója, emellett pedig pénzügyi bankárként dolgozik. A diploma megszerzése után egy tervezőirodánál szeretne elhelyezkedni, álma ugyanis mindig is családi házak tervezése volt. Szabad óráiban rendszeresen sportol, nem fél az extrém sportoktól sem, sőt versenyszerűen társas táncol is kicsi kora óta. A verseny megnyerése esetén azt szeretné közvetíteni, hogy kitartó, kemény munkával mindannyian kihozhatjuk magunkból a maximumot.

– Tulajdonképpen ez a második alkalom, hogy szépségversenyen indultam. Az elsőn nagyon rossz tapasztalataim voltak, szinte tárgyakként kezeltek bennünket. A Nemzet Szépe egészen más, itt minden szervező nagyon kedves, a lányok pedig mind természetes szépségek. Azért indultam a megmérettetésen, mert mindenbe szeretek belekóstolni. Most, hogy idáig eljutottam, szeretném, ha a végső döntőbe is bejutnék – árulta el lapunknak.

Szabó Barbara 22 éves, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karának jogász hallgatója. Elmondása szerint 13 év után abbahagyta a versenytáncot, a modellkedésben találta meg újra az önkifejezést, a lelki feltöltődést. A Nemzet Szépe versenyre azért jelentkezett, mert szerinte van mögötte értékteremtő cél: a természetesség felé való törekvés és az önelfogadás.

– Ez egy különleges verseny, mert nem csak a külsőnk és a természetesség számít, hanem a gondolkodásmódunk, az általunk képviselt értékrend is. Ez utóbbiak iránymutatóak lehetnek a következő generációnak, számomra emiatt is fontos ez a megmérettetés. Nemrég részt vettem már egy nemzetközi versenyen, jó volna, ha az ott tanultakat most újra kamatoztathatnám. Emellett óriási megtiszteltetés lenne, ha egy ekkora volumenű rendezvényen képviselhetném a hazámat, és persze a városomat – mondta a pécsi szépség.

Legutóbb nyár elején írtunk a gyönyörű pécsi lányról, aki akkor egy nemzetközi szépségversenyen képviselte hazánkat.

Íme még néhány fotó a csodaszép pécsi lányokról: