Havas pillanatok az állatkertből: képeken a zoo cuki lakói

A zoo ismét egy aranyos galériával jelentkezett közösségi oldalán, mely garantáltan mosolyt csal az állatbarátok arcára: megmutatták, hogyan fogadták a park lakói az első igazi téli havazást.

Mint írták, voltak, akik kifejezetten örültek a hóesésnek, mások nem annyira díjazták, és volt, aki csak az orrát dugta ki.

Matilda, a rozsomáklány például imádta a havat, Zulu, a hiéna viszont óvatosan közlekedett a nagy fehérségben, minden lépését alaposan megfontolta. Nikoláj mackó mindig élvezi a hóesést, ez most sem volt másképp, Szerénke, a bengáli tigris körbejárta a kifutóját, sőt a havat is megkóstolta. A kárpáti hiúz, Dom elég gyanakvó volt, Sarah-nak, a leopárdnak pedig elég volt egy szippantás, és úgy döntött, odabent jobb lesz neki, párja Taian sem repesett az örömtől, de kicsit azért kimerészkedett felmérni a terepet.

Natalie zebra is csak éppen kikukkantott, de amint tíznél több hópihe landolt a fülein, vissza is húzódott az istállóba.

A Bennett-kenguruk inkább a kamerát figyelték felettébb gyanakvóan, azonban kedvencünk, az „elárvult”, majd emberi kézből nevelt Dzsangó nem zavartatta magát, a legnagyobb hóesésben is odakint ugrándozott.

Nézegessétek a zoo galériáját!

Azt se felejtsétek, az állatkert is készül már a karácsonyra, van játék, képregény, és lesz ünnep, csatlakozzatok!

Hirdetés