Jön, jön, jön az év divateseménye!

Idén második alkalommal varázsolja egy gigantikus kifutóvá az Auguszt házat Lánczos Benkő Tímea stylist és Notheisz Ivett, a PONT tulajdonosai. A két kreatív pécsi nő idén októberben az olasz életérzés jegyében mutatja be a helyi márkák színe-javát. Lesz divatbemutató, vacsoraest, meglepetések, az érdeklődők pedig kedvezményesen vásárolni is tudnak a jobbnál jobb darabokból. Véssük a naptárba október 6-át!

A tavalyi eseményt nem véletlenül neveztük párizsi divathétnek, kicsiben. Lánczos Benkő Tímea és Notheisz Ivett egy olyan divateseményt álmodtak meg, mely minden ősszel más és más pécsi márka legújabb kollekcióját mutatja be a nagyközönség előtt. A hagyományteremtő jelleggel életre hívott rendezvény minden érzékszervünkre hat majd.

A pécsi tervezők őszi kollekcióin túl falatozhatunk és iszogathatunk is, de lesz vásárlási lehetőség is az érdeklődőknek, és további meglepetések a szervezőktől.

– Tavaly sikerült tehetséges pécsi tervezők termékeit bemutatni, ez idén sem lesz másként. A kifutón láthatunk minőségi kiegészítőket a VANKO Bags jóvoltából, izgalmas szemüvegkereteket a Sigmond Optikától, de olasz ruhákat is a PONT Pécstől: mind-mind az ősz, a pécsiség, és az itáliai hangulat jegyében. Továbbá Nastya Garadnay, event illusztrátor is velünk lesz ezen a délutánon, akitől egyedi divat portrékat vásárolhatunk a helyszínen – árulta el Lánczos Benkő Tímea.

Az eseményen nem csak a ruhák érkeznek Olaszországból, hanem az életérzés és az ízek is. Ahogy tavaly is, az október 6-ai esemény is a hangulatos és meghitt belső udvarban, az Auguszt házban lesz. A kaput 15.00-kor nyitják a szervezők, ezt követően 16.00-kor lesz a divatbemutató, végül egy könnyű tapas-vacsorára nevezhetnek be a vendégek, melyet Lánczos Sándor készít majd el.

Az esemény alatt valamennyi felvonult darabot – és még többet is – meg tudjuk vásárolni a kihelyezett standokon. A válogatáshoz professzionális segítséget is kaphatunk, hiszen Lánczos Benkő Tímea stylist bárki számára ingyenes tanácsadást ad a böngészés során.

A belépőjegy 4500 forint, mely tartalmazza az eseményen való részvételt, a welcome drinket, a vacsorát valamint kedvezményt a PONT üzlet darabjaiból. A jegyárak ugyanis levásárolhatóak lesznek az est folyamán a PONT standjánál, 20 ezer forint feletti vásárlás esetén a teljes összeg, 20 ezer forint alatt pedig a jegy fele vonható le a végösszegből. Jegyeket a PONT üzletben tudunk vásárolni.

Hirdetés