„A káoszszövetség jelöltje Mellár”

A pécsi Baranya 1-es választókerületben induló, az MSZP és a DK támogatását magáénak tudó Mellár Tamás az ellenzéki káoszszövetség embere – mondta Decsi István, a Fidesz-KDNP városházi frakcióvezetője, aki szerint lerombolnák az eddigi eredményeket és bevándorlóországot teremtenének az ellenzékiek.  

Decsi István elmondta, a választás előtt két héttel két út áll előttünk: vagy a stabilitást jelentő kormányzati munka folytatása, vagy pedig az ellenzéki káosz.

Mint mondta, a kormány következetes módon, a külső nyomásnak nem engedve képviseli a magyarok érdekeit, és kiáll az európai értékek mellett is. Mindezek mellett biztosítja a családok boldogulását, megteremtette a gazdasági növekedést, megőrizte a nyugdíjak értékét, és megvédte hazánkat.

Ezzel szemben az ellenzékiek egymással acsarkodnak, egymást alázzák meg, nemhogy kormányozni nem tudnának, hanem Magyarország eredményeit is lenulláznák – mondta. – Nem mást hoznának, mint káoszt. Ennek a káoszszövetségnek a jelöltje Mellár Tamás, aki már végigjárta a teljes politikai palettát, rengeteg pártnak volt a jelöltje.

– Válaszolnia kell arra: megszüntetné-e a családi adókedvezményeket, megszüntetné-e a munkahelyteremtést szolgáló támogatási rendszert, amellyel erősítették a pécsi gazdaságot és cégek települtek le a városban. És válaszolnia kell arra, hogy növelné-e a cégek adóját – tette fel a kérdéseket, majd közölte: Mellár Tamás hetente, naponta változtatja meg az álláspontját, véleményét.

A fideszes frakcióvezető hozzátette: a káoszszövetség másik jelöltje, a Baranya 2-es választókerületben induló DK-s Nagy Ferenc, aki saját bevallása szerint meg se építette volna a kerítést, a határzárat lebontaná, ahogyan Mellár Tamás is a bevándorlók betelepítése mellett kampányolt.

A legfontosabb kérdések április 8-án ezek lesznek: hazánk bevándorlók országa lesz-e vagy sem, hogy építkezni akarunk vagy rombolni, a rend vagy a káosz fog uralkodni Magyarországon.

A zengővárkonyi, nem Pécsett élő Mellár Tamás a sportban a társasági adókedvezmény-támogatását is eltörölné, Pécsett azonban háromezer kisgyerek és fiatal sportolási lehetősége valósul meg ezekből a forrásokból. Az ATV-ben beszélt arról is, hogy mivel a társasági adó alacsony, mindössze 9 százalékos, ezért azt mindenképpen érdemes lenne sávosan megemelni, valamint a gazdasági célú támogatásokat is csökkenteni kellene. Legutóbb pedig azzal borzolta a kedélyeket, hogy azt mondta egy másik interjúban, hogy Györgytelepről üres lakásokba lehetne beköltöztetni a nehéz sorsúakat, miután meglátogatott egy roma családot.

Holott százmilliós nagyságrendű program zajlik éppen Györgytelepen a Máltai Szeretetszolgálat és az önkormányzat együttműködésében. Felújított lakásokat kaptak helyben a rászorulók, egyben munkát, képzési programokat biztosítottak számukra.

 

Hirdetés