A pécsiek már jól ismerik a környezettudatos vásárlás és életmód helyi fellegvárát, de jó lenne, ha még többen elzarándokolnának a Magaméri Shopba! A hulladékmentes háztartási alapanyagoktól kezdve a kozmetikumokig, a termelői finomságokig egészen az egyedi textileken át számos termékkel várnak mindenkit egész évben.

Hogy mi minden változott néhány év leforgása alatt Pécs mára egyetlen csomagolásmentes üzletében, arról Juhos Rita, a Magaméri Shop tulajdonosa mesélt lapunknak. Mint mondta, folyamatosan bővül a lista, egyre több a kézműves termék, sokasodnak a boltban a baranyai termelők legkiválóbb portékái. Széles a paletta emellett tej-, cukor- és gluténmentes készítményekből – az ételérzékenyekre is gondolnak.

Az üzletvezető hangsúlyozta: kizárólag megbízható gyártókkal dolgoznak, minőségi termékeket árulnak, melyek összetevőit mind feltüntetik, hogy vásárlóik tudják, csomagjaik miből állnak, honnan származnak. Itt tényleg a vevő az első: nagyon odafigyelnek rájuk, és a speciális igényeket is igyekeznek maradéktalanul teljesíteni. Nem csak „kiszolgálás” zajlik: szívvel-lélekkel dolgoznak, Juhos Rita minden kérdésre válaszol, mindenkinek segít, bemutatja a termékeket, sőt kérésre ajánl is.

És ami fő: itt nincs megszabva kiszerelés, mennyit vehetünk, annyit pakolunk dobozainkba, amennyit csak szeretnénk. Sőt, ha előre jelezzük az üzlet vezetőinek, akár 5 kilogrammos papírzsákokban is összekészítik nekünk kedvenc müzlijeinket, lisztjeinket.

Csoportok is betértek már az üzletbe, volt, hogy iskolás gyerekek érkeztek tárolóikkal, de az sem ritka, hogy cégek keresik fel a Magamérit, hogy egyedi csomagokat, ajándékokat állítsanak össze nekik – árulta el Juhos Rita.

Az ünnepekre készülve pedig nem túlzás azt mondani, hogy roskadoznak a legjobb karácsonyi finomságokkal, „fa alá valókkal” a Magaméri Shop polcai: slágertermékek a magok, teák, szörpök, fűszerek, csokik, nagy népszerűségnek örvendenek a forralt bor illatú és ünnepi témájú kézműves szappanok, de az abszolút kedvenc a forrócsoki-kocka, amit folyamatosan gyártat az üzlet, mivel néhány nap alatt elkapkodták a készletet!

Egyébként itt meg is nézhetjük, hogy készül belőle a forró csokoládé:

@magameri_shop.0 #karácsony🎄 #karácsonyikészülődés #ajándék #magamerishop #csomagolasmentes #forrócsoki #forrócsokihangulat #többízben ♬ Rockin' Around The Christmas Tree – Brenda Lee

További kedvcsináló képek a (karácsonyi) kínálatról:

Egyszóval megéri körbenézni a Magaméri Shopban, kincseket lelhetünk! A vásárlóknak hűségprogrammal is kedveskednek: bármikor levásárolható az ajándékkártya (karácsonyi ajándéknak is ideális ötlet!), illetve a törzsvásárlói kártya 10 vásárlás után 10 százalék kedvezményt biztosít a következő shoppingolás után.

Az újdonságokért, ajánlatokért érdemes követni az üzlet oldalait!

magamerishop.hu/
facebook.com/magamerishop
tiktok.com/@magameri_shop.0

A Magaméri Shop elérhetősége:
Bajcsy-Zsilinszky u. 9., Forrás üzletház földszint

(x)

Hirdetés