Pécs Jövője Frakciószövetség: „Miben mesterkedik Hoppál Péter?”

Az alábbiakban változtatások nélkül közöljük a Pécs Jövője Frakciószövetség sajtóközleményét. 

hirdetés
Uránia Mozi

„Miben mesterkedik Hoppál Péter?

hirdetés
Uránia Mozi

Az, hogy Hoppál Péter hazudik, nem kérdés, hanem közhely. Hogy hány alkalommal ítélték el ezért, azt talán csak ő tudja megmondani.

A kérdés tehát nem ez, hanem az, hogy mire gondol a NER pécsi huszárja, amikor közösségi oldalán arról beszél: Pécs polgármestere vonja vissza „befektetésellenes határozatait”.

A várost vezető Pécs Jövője Frakciószövetség számos befektetésösztönző határozatot fogadott el. Csak találgatni tudunk, mire gondolt az igazmondásáról híres képviselő. Talán arra, hogy a várost vezető demokratikus politikai erők határozatban leszögezték: Pécs nem lesz savgyarmat, itt nem épülhet a pécsiek egészségét veszélyeztető akkugyár.

Erről a pécsiek markáns véleményt mondtak. A telefonos kutatás kérdéseire válaszolók 95 százaléka leszögezte: senki sem dönthet a fejük felett, a pécsiek nem kérnek az akkumulátorgyárból.

Abba belegondolni is rémes, hogy Hoppál Péter ezt a határozatot szeretné visszavonatni. Ha így van, az csak annak a jele lehet, hogy Hoppál, a NER és a helyi Fidesz abban mesterkedik, hogy a pécsiek háta mögött, sunyi módon mégis csak egy szennyező gyárat hozzanak a városba.

Ennek tisztázása érdekében megkérjük és felszólítjuk Hoppál Pétert, hogy valljon színt: hogy értette a fenti mondatát? Kell-e a pécsieknek attól tartania, hogy a NER politikusai, ahogy korábban, most is a fejük felett döntenek, és veszélybe sodorják a pécsiek egészségét, a környezetünket és az ivóvizünket?

Várjuk Hoppál Péter válaszát, mert mi, pécsiek tényleg nem felejtünk!”


Hirdetés