Pécsre ér a Partizán sorozata: pénteken lesz a Mellár–Nemes, és a Keresztes–Szakács vita

Gulyás Márton - Forrás: Youtube Partizán

Szeptember 24-én, pénteken rendezik meg a Zsolnay-negyedben lévő E78-ban a Partizán két pécsi előválasztási vitáját a Baranya 1-es és Baranya 2-es választókerület két-két képviselőjelöltje, Nemes Balázs és Mellár Tamás, valamint Keresztes László Lóránt és Szakács László között.

Aki még nem döntötte el, kire szavaz a szeptember 28-áig tartó előválasztáson a Baranya 1-es és Baranya 2-es választókerület ellenzéki képviselőjelöltjei közül, az megnézheti vitáikat akár a helyszínen, az E78-ban, akár online.

Szeptember 24-én, pénteken ugyanis Pécsre ér a Gulyás Márton által fémjelzett közéleti-politikai Youtube-csatorna, a Partizán előválasztási vitasorozata. 17 órától a Zsolnay-negyedben lévő rendezvényteremben vitázik egymással Mellár Tamás és Nemes Balázs, majd pedig 19 órától Keresztes L. Lóránt és Szakács László. A moderátor Gulyás Márton lesz.

A személyes részvétel regisztrációhoz kötött, de a vitákat a Partizán közösségi platformjain (YouTube, Facebook) élőben közvetítik.

A belépés feltétele a védettségi igazolvány felmutatása. Közönségkérdésekre nem lesz lehetőség, de taps általi tetszésnyilvánításra igen – írják az események közösségi oldalán.

Hirdetés