Szurkoljunk együtt a pécsi népdalos kislányokért!

December 6-án ismét szoríthatunk az apró pécsi népdaltehetségeknek, vagyis a Tulipános Tilinkó énekegyüttesnek, mivel bekerültek a Felszállott a páva hagyományőrző tehetségkutató verseny első középdöntőbe! A pénteki adásban pedig már nem csak a zsűri dönt, mi is segíthetjük a lányokat szavazatainkkal!

hirdetés

A népszerű tehetségkutató versenyben a Tulipános Tilinkó képviseli városunkat, hiszen a gyerekek továbbjutottak az első középdöntőbe, így hamarosan kiderülhet – még karácsony előtt –, hogy kik lesznek a legjobbak, és ki lesz a nézők kedvence.

A december 6-i adásra készülvén a kislányokról egy aranyos kép is készült kistestvéreikkel, egy kis biztatást kérve a rajongóktól. Íme:

Reméljük, a Mikulás szép ajándékot hoz a triónak, és tovább menetelhetnek a versenyben. Egyébként a pénteki adásban – mint megtudtuk a testvérpár, Liza és Róza édesanyjától, Pollák Judittól – karádi karikázókat fognak előadni.

Mi is segíthetjük a Tulipános Tilinkót tehát a versenyben, a szavazatok leadására december hatodikán az élő adás alatt 19.30-tól 21.45-ig van lehetőség SMS-ben, vagy mobil applikáción keresztül.

További információk a műsor honlapján, ide kattintva érhetőek el.

hirdetés

Hirdetés