23 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekÚj igazgató a Pécsi Kommunikációs Központ élén

Új igazgató a Pécsi Kommunikációs Központ élén

Póré László, a Dunántúli Napló volt kiadóvezető-főszerkesztője lett a lapunkat is kiadó Pécsi Kommunikációs Központ új vezetője – írja közleményében Péterffy Attila, Pécs polgármestere.

Póré László a Dunántúli Naplót kiadó cégben nemcsak a lap kiadóvezetője volt, hanem a regionális üzletág, azaz nyolc megyei lap igazgatója is. A Napló 2016-os, Mászáros Lőrinc-féle átvétele után távozott pozíciójából. Azt követően kolbászt árult, majd a biztosítási szférában helyezkedett el.

Péterffy Attila polgármester közleménye:

„Póré László személyében január elsejétől új igazgató irányítja a Pécsi Kommunikációs Központ Kft.-t. A jelentős kiadóvezetői tapasztalattal rendelkező, marketing végzettségű szakembertől a cég vezetésében piaci szemléletet, a cég működtetésében pedig költséghatékonyságot és növekvő árbevételt várok el.

Ahogy ígértem, az önkormányzat kommunikációs központjának vezetőjét pályázaton választottuk ki. A november első felében meghirdetett pályázatra két jelentkező adta be pályamunkáját. Az ötfős bíráló bizottság mindkét jelölt cégvezetésre vonatkozó szakmai programját meghallgatta, és azokat értékelve hozta meg döntését a jelöltek támogatásáról.

Szakmai javaslatukról egyeztettem a városvezető koalíció öt frakciójának vezetőjével, majd a demokratikus alapelveknek megfelelően a többség akaratával egyezően döntöttem a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. ügyvezetőjének megbízásáról.

Póré László feladata lesz, hogy a cégnél az elmúlt egy évben megkezdett szemléletváltást befejezze, ezzel a kommunikációs központ piaci árbevételét növelje. Elvárásom vele szemben, hogy olyan üzleti stratégiát dolgozzon ki és hajtson végre, amellyel a cég működését hatékonyabbá teszi, és a város kommunikációs közfeladatait az önkormányzati támogatás minimalizálása mellett legalább a jelenlegi magas színvonalon lássa el.

Péterffy Attila

Pécs Megyei Jogú Város polgármestere”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő