30 C
Pécs
szombat, július 13, 2024
KezdőlapHírzónaPucéran feküdt az autón a bódult rendőr

Pucéran feküdt az autón a bódult rendőr

Indoklás nélkül visszavonta egy vezető beosztású rendőr kinevezését a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője – tájékoztatta a rendőrség kedden közleményben az MTI-t. A rendőr pucéran aludt egy autó tetején.

Az MTI úgy tudja, hogy a bűnügyi technikai osztály vezetőjét azért helyezték alacsonyabb beosztásba, mert néhány hete egy pécsi mélygarázsban ruhátlanul, bódult állapotban találták egy autó tetején.

Az alezredes információk szerint egy nagyobb vihar elől keresett menedéket. Azt, hogy végül hogyan jutott be a zárt parkolóba, nem tudni.

A jármű tulajdonosa az MTI értesülése szerint feljelentést tett az ügyben, mert a kocsi néhány helyen behorpadt.     A rendőr vezetői kinevezését június 28-án vonták vissza, de a döntést csak most hozták nyilvánosságra.

A Tv2.hu szerint a mélygarázsban szeretkezett a rendőrvezető egy nővel. Mindketten részegek voltak, és teljesen meztelenek. Épp egy autó motorháztetején feküdtek, amikor a tulajdonos hajnalban jött az autójáért.  Annyira be voltak rúgva, hogy nem tudtak magukról, az autó tulajdonosa rendőrt hívott.  A kereskedelmi csatorna szerint a rendőr mikor magához tért, hangosan vitatkozott a kollégáival, kikérte magának, hogy intézkednek vele szemben, a pozíciójára hivatkozott.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő