Szavazz a legszuperebb kutyabarát helyre!

Ötödik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb kutyabarát aktivitását a Kutyabarát.hu oldal. Egyre több intézmény és vendéglátóhely nyit a kutyások felé, így például a Pécs Plaza is. Most megmutatjuk, mi mindent tesz, tett a bevásárlóközpont, amik miatt – reményeik szerint – jó eséllyel indulnak az Év Kutyabarát Üzletközpontja pályázaton. (x)

A Pécs Plaza a város egyetlen kutyabarát bevásárlóközpontja, ahová a négylábú kedvencek saját lábukon kísérhetik el gazdájukat, családjukat egy kis shoppingolásra. A Pécs Plaza
családbarát bevásárlóközpont és azokban a családokban, ahol a kutya teljes értékű
családtag, rendkívül fontos, hogy a szabadidejük minél nagyobb részét tölthessék
kedvencükkel. Ezért született meg 2 évvel ezelőtt az elhatározás, hogy a Pécs Plaza
kutyabarát bevásárlóközpont lesz, és lehetőséget adnak a kutyatartóknak arra, hogy
kedvencükkel együtt térhessenek be hozzájuk. A közösségi részeken túl több üzlet is szívesen látja a négylábúakat, a kutyabarát boltokat matricával jelölik. Üzletházuk
kisállatfelszerelési szaküzletében mindig friss víz várja a kutyusokat. Szintén itt
található egy mikrochip-leolvasó is.

Idén szeptember 29-én már harmadik alkalommal rendezték meg a Kutyás Futás futóversenyt, mely gazdiknak és kutyájuknak is újra nagyszerű, közös élmény volt. A rendezvény most is jótékony célt szolgált, a nevezési díjakból befolyt összeggel a Misina Állatmenhelyet támogatták.

Visszatérő vendégeik a Pécsi Mentőkutyás Egyesület négylábú hősei is. A Plaza látogatói mindig nagy szeretettel fogadják őket, és nem várt sikere volt a bevásárlóközpontban megtartott „Fogadj örökbe egy mentőkutyát!” akciójuknak is. A bevásárlóközpont a nyáron folyamatosan felhívta a látogatóik figyelmét arra, hogy ne hagyják kedvencüket a tűző napon parkoló autóban.

Hirdetés