15 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapAbszolút NőkisFeketeA szégyenlős nőkre is gondoltak az új fitnesz klubban

A szégyenlős nőkre is gondoltak az új fitnesz klubban

1200 négyzetméter, csaknem 100 ultramodern fitneszgép, és három felszerelt aerobik terem. Számokban kifejezve így lehetne jellemezni Pécs legújabb létesítményét. A belvárosban megnyílt fitneszklub szombattól várja a mozogni vágyókat.

Az első Life1 elnevezésű edzőközpont 2011-ben nyitotta meg kapuit Budapesten, a Corvin sétányon. A klub valamivel több mint három év alatt nagy népszerűségre tett szert, a tulajdonosok szerint ugyanis a főváros egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitnesz létesítménye lett.

A budapesti sikereken felbuzdulva a befektetők úgy döntöttek az ország több megyeszékhelyén is megvetik a lábukat, így első vidéki helyszínként februártól Pécsett, a Centrum Áruház emeletén is megnyílt a Life1 klub.

Life1gépek

Első látásra úgy tűnik, hogy az 1200 m2-es, légkondicionált, természetes fényben gazdag fitnesz centrumból semmit nem spóroltak ki a tulajdonosok.  Erősítésre és nyújtásra kézi súlyzók, rudak és padok, továbbá 45 kondicionáló, illetve 43 cardio gép áll rendelkezésre. Utóbbiak közül szinte mindegyik (futópad, taposógép, ellipszis tréner stb.) LCD monitorral felszerelt, unatkozni tehát biztosan nem kell majd az izzasztó edzések alatt.

A hatalmas méretű konditerem mellett számos óratípus szerepel az étlapon. A jógától kezdve, a mindenféle táncos órán keresztül, a baba-mama tornán át, a legkeményebb TRX köredzésig és spinracingig minden megtalálható. Külön öröm, hogy a termekben már reggel 6:30-tól indulnak órák, így a munkába sietőknek is van esélyük fitten kezdeni a napot. Sőt, – sok klubbal ellentétben – itt hétvégén is többféle csoportos edzés közül választhatnak a mozogni vágyók.

Life1öltöző

[note note_color=”#e3aef9″]További két plusz pont:

1. tágas, sok szekrénnyel felszerelt és ezidáig higiénikusnak látszó öltözőben készülődhetünk az órákra

2. a nyitott fitnesz területektől elszeparált, nem belátható helyet biztosítanak a női vendégek számára (azért, hogy egyetlen hölgy se érezze magát kellemetlenül bizonyos feladatsorok elvégzésekor)[/note]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő