15 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekHa most ébredt, csak ezt olvassa el!

Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

ÖSSZEFOGTAK ÚJRA A BALOKÁNYÉRT

Folytatódik a Balokány rendbetétele, s városvezetés azt ígéri, hogy ezentúl mind közegészségügyileg, mind a közbiztonság tekintetében javulás lesz érzékelhető a területen.

KURD HEGYEKBEN A PÉCSI TUDÓSOK

Különleges expedícióban vehetnek rész pécsi régészek keleten, Észak-Irakban. Bertók Gáborék többek között geofizikai méréseket végeztek egy ősi vár alatti település egy részén, a történelem bölcsőjében.

RENGETEG HAMBURGERT ETTÜNK

Az elmúlt két évtizedben 20 millióan fordultak meg a három pécsi McDonald’sban és most olyan helyet kerestek, amelyet a vendégek a legkényelmesebben elérhetnek. Hiába költöttek 160 milliót a Széchenyi téri üzletre.

JÖHET AZ ÚJABB GIGAPER

A Mecsekbusz szerint „túl olcsón”, mindössze 27 ezer/db áron adja bérbe a Tüke Busznak a régi buszokat, miközben a „piacon” ez 250-400 ezer forint lenne. Mindezek miatt a cég 4,5 milliárdos pert fog Pécs nyakába akasztani.

MOST AKKOR KINYIT A BELVÁROS VASÁRNAP?

Miután március közepétől nem lehetnek nyitva a 200 négyzetméternél nagyobb üzletek vasárnap, azért adódik a kérdés, valóban kihasználják ezt az előnyt a kisebbek. Megkérdeztük a pécsi belváros üzleteit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő