26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapAbszolút NőkisFeketeA pécsi lány, aki a lélek mélyére lát

A pécsi lány, aki a lélek mélyére lát

Szikora Renáta neve talán ismerős lehet azoknak a pécsieknek, akik többet foglalkoznak lelki egészségükkel, mint az átlagemberek. Reni a ThetaHealing® módszerét alkalmazva segít másoknak megoldani kilátástalannak tűnő élethelyzeteket. A pécsi lány saját gyógyulása után döntött úgy, hogy másoknak is tanítani fogja a módszert. Most pedig megmutatja az Abszolút Nő olvasóinak, hogy hogyan telik egy átlagos napja.

Reggel 6-kor Kami, a cicánk ébreszt. A macskánk elég önérzetes, aktívan kiáll egzisztenciális alapszükségletei kielégítéséért, úgyhogy nincs mese, reggelit kell neki adni. Sietek, mert 7-re megyek fodrászhoz, aki nem mellesleg a férjem, Herbert. Gyorsan meglocsolom a virágokat, reggelizem (általában gyümölcsöt és natúr joghurtot, csíráztatott árpa-, köles-, lenmagőrlemény-keverékkel). Majd letusolok, 5 perces smink, felveszek egy könnyed nyári ruhát és irány a Dudás-Hajas Szalon.

Miután Herbert belőtte a hajam, egy barátommal találkozom a Frei kávézóban, majd irány a Napkelet Jógaház, ahol ThetaHealing® egyéni konzultációkat tartok. Négy kliens, négy különböző téma van terítéken mára: párkapcsolati krízis, gyermekáldásra várva, dohányzásról való leszokás, vállalati konfliktus. Segítek meglátni a fától az erdőt. Van sírás, nevetés, megkönnyebbülés, szeretet, önelfogadás, megértés.

Két konzultáció között jut idő egy könnyed ebédre. Francia mustáros karfiolkrém leves  és  Tarte flambée – elzászi túrós kenyérlángos hamis nizzai salátával a menü.

Szikora Renáta reggel

[note note_color=”#ebf8c3″]

Mi az a ThetaHealing®?

A kvantumfizika a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapuló módszer. Olyan meditációs folyamat, amely théta-állapotban, a fókuszált gondolat által pozitív testi, lelki és szellemi változásokat tud eredményezni. Ilyenkor agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor már elérjük a tudatalattinkat is, így képesek vagyunk rálátni a gondolkodásunkért, viselkedésünkért felelős emlékeinkre, érzéseinkre, hiedelmeinkre és a félelmeinkre is. Önmagában már a tudatalatti tartalmak tudatosodása,  megértése is pozitív hatással lehet életünkre. A hab a tortán, hogy a ThetaHealing® vizualizációs technikáját alkalmazva csupán hitrendszereink és félelmeink megváltoztatásával megszüntethetők betegségeink, egészségtelen helyzeteink.[/note]

Délután be kell szereznem egy esküvői ajándékot és egy névnapi csokrot, de mivel nincs sok időm, biztosra akarok menni, és beugrok a két kedvenc üzletembe. Imádom a virágokat és a lakberendezési csip-csup csodákat, és ezeken a helyeken mindig találok valami kedvemre valót.

Nagyon meleg van, és meg is éheztem, úgyhogy jó végre hazaérni. Édesapám házi készítésű csabai kolbásza a legjobb, nem mellesleg díjnyertes is, úgyhogy abból falatozom egy keveset. Majd felkészülök az általam vezetett, hétvégi Theta-tanfolyamra, előkészítem az anyagokat, megrendelem a könyveket, munkafüzeteket.

Szikora Renáta délután

Estefelé úgy döntünk Herberttel, hogy kimegyünk Orfűre pihenni, belefér még egy kis fürdőzés. A tó mellett mindig megnyugszom, kikapcsolok. Úszunk, napozunk és olvasgatunk, ám előtte felsétálunk a Tettyére és beülünk a Tüke Borházba vacsorázni. Iszunk egy finom merlot-t, és megbeszéljük az aznapi eseményeket.

Kilenc után érünk csak haza Orfűről, és mire ágyba kerülünk már majdnem éjfél. Hosszú nap volt, de csuda jó!

Szikora Renáta este

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő