Értékes informatikai eszközöket kaptak ajándékba a rászoruló pécsi gyerekek

Hirdetés

Hagyományteremtő jelleggel szervezett adománygyűjtést helyi cégek bevonásával a Pécsi Gamer Egyesület. A Pécsi Gyermekotthon kis lakói számára tették szebbé az ünnepet ajándékaikkal, még karácsony előtt, december 22-én át is adták az informatikai eszközökből álló csomagokat a rászoruló gyerekeknek.

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, az egyesület rendhagyó kezdeményezését december elején indította el, amelyben elektronikai eszközöket (laptop, tv, tablet, telefon) gyűjtöttek a gyermekek távoktatásban való részvételét segítve, hogy mindenki egyenlő eséllyel tanulhasson a koronavírus-járvány miatti sokszor teljesen digitálisan folyó iskolai rendszerben is.

Az akció sikerrel zárult, több helyi támogató – LP Mobile Kft.; ISTF Kft.; Building-Tech Kft.; PCS uniq Kft. – értékes felajánlásainak köszönhetően jó minőségű és korszerű eszközöket adtak át a pécsi gyerekeknek.

Az egyesület már a jövőn gondolkodik: a következő években is megismételnék az akciót, szeretnék segíteni a fiatalokat, ahogy csak tudják.

Hirdetés