Hirdetés

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Biokom NKft. idén is sorsolással osztja el a Pécsi Köztemető északi és déli bejárati kapujánál lévő közterületre (kijelölt, számozott helyekre) a halottak napi virágárusítási (gyertya, koszorú) helyeket.

A sorsolás helye: Biokom Nonprofit Kft. Siklósi úti irodaháza (Siklósi út 52.)

A sorsolás időpontja: szeptember 12. 09:00

A sorsolás zártkörűen történik.

A sorsoláson való részvétel feltételei:

– A fenti helyekre a kérelmeket augusztus 31-ig kell társaságunk címére eljuttatni.

– A kérelemhez másolatban szükséges csatolni a következőket: 

– őstermelő és vállalkozó által benyújtott kérelem esetén a tevékenységre jogosító okiratokat (őstermelői FELIR azonosító szám, őstermelői adószám, vállalkozói engedély);

– gazdasági társaság által benyújtott, cégszerű aláírással (cégjegyzésre jogosult aláírása és pecsét) ellátott kérelem esetén cégmásolatot, aláírási címpéldányt.

A sorsoláson csak a fenti feltételek szerinti mellékletekkel ellátott, a fenti időpontig beérkezett kérelmek vesznek részt. A kérelemben a közterület-használat időtartama 5 napnál kevesebb nem lehet.

Ugyanazon kérelmező több beadványa esetén a kérelmező csak egyszer vesz részt a sorsoláson.

A mindenszentek és halottak napi virág- és kegytárgyárusítás rendeleti, közterület használati díját és időszakát a közterületek használatáról szóló PMJV Önkormányzata Közgyűlésének 31/2008. (X.15.) számú önkormányzati rendelete tartalmazza.

Hirdetés