Hirdetés

Harmadik alkalommal rendezik meg az eseményt, melynek keretében immár 25 helyszínen húznak futócipőt a sportolni vágyók május 21-én.

A Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) tájékoztatása szerint az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi két évben több rekortán borítású, legalább 800 méter hosszú futópályát adtak át az Aktív Magyarországért program támogatásával és a SZEOSZ szakmai koordinálásával, vasárnap pedig ezek a futókörök várják a mozogni vágyókat.

Abonyban, Bicskén, Budapesten, Dabason, Egerben, Fóton, Gödöllőn, Gyömrőn, Hajdúböszörményben, Hatvanban, Kaposváron, Kazincbarcikán, Kiskőrösön, Miskolcon, Mosonmagyaróváron, Pápán, Pécsett, Sárváron, Szarvason, Szegeden, Székesfehérváron és Veszprémben zajlik majd a verseny délelőtt 9 és délután 5 óra között.

Valamennyi helyszínen kizárólag sorszámmal ellátott chip viselésével lehet részt venni az országos eseményen.

A verseny ideje alatt egy futó ugyanazon a helyszínen többször is rajthoz állhat, a megtett körei pedig a nap végén összeadódnak majd. A futókörök napján a részvétel ingyenes, nevezni pedig kizárólag a versenyhelyszíneken lehet.

További részletek itt olvashatók.

Hirdetés