Hirdetés

A vállalkozások éves visszatekintésük során mindig fontosnak tartják a teljesítményük és a költségeik alapos elemzését. Az év végi időszak ideális arra, hogy áttekintsék, milyen eredményeket értek el az elmúlt év során, és hogyan lehetne javítani a következő év teljesítményét. A megfelelő adatok rendelkezésre állása és az ezekből levonható tanulságok nagyon fontosak a folyamathoz. Az öncélú adathalmazok helyett azonban a jól strukturált és megfelelő szempontok szerinti szűrés lehetőségei még inkább kulcsfontosságúak.

Amennyiben a vállalkozásod járművei rendelkeznek GPS nyomkövetővel és van egy megfelelő, előfizetéses GPS járműkövető rendszered, az év végi elemzés során számos hasznos, összegző információt tudsz kinyerni.

  1. Éves flotta kilométer: A rendszer lehetővé teszi az elmúlt év során megtett összes kilométer kimutatását. Ez az információ segíthet abban, hogy lássátok, mennyit ment a flotta összesen az elmúlt év során. Ezt érdemes összevetni a tankolt üzemanyag mennyiségével.
  2. Járművek rangsora megtett kilométerek szerint: A rendszer segítségével könnyen összeállítható a járművek teljesítményének rangsora, megtett kilométerek alapján. Így könnyebben azonosíthatók azok a járművek, amelyek többet vagy kevesebbet lettek használva az év során. Ez a kihasználtság tervezés során is nagy segítség.
  3. Járművek rangsora átlagfogyasztás szerint: Az átlagfogyasztás alapján lehetőség van összehasonlítani a járműveket, és megállapítani, hogy melyikük fogyaszt a legkevesebbet vagy a legtöbbet. Ez segíthet az üzemanyag költség optimalizálásában és az is kiderülhet, hogy valamilyen műszaki okot kell elhárítani, vagy éppen visszaélés történik.
  4. Sofőrök rangsora átlagfogyasztás szerint: Ugyanúgy, mint a járművek esetében, a sofőrök teljesítményét is össze lehet hasonlítani az átlagfogyasztás alapján. Ez fontos lehet a sofőrök megbízhatóságának és hatékonyságának méréséhez.
  5. Sofőrök rangsora (gyorshajtás, fordulatszám, durva fékezés, durva gyorsítás): A sofőrök magatartásának elemzése segíthet azoknak a problémás viselkedéseknek az azonosításában, amelyek növelik a járművek szerviz költségét és az üzemanyag fogyasztást. Az éves elemzés azért is nagyon hasznos, mert egy hosszú távú tendenciát mutat, amit már nem lehet kimagyarázni.
  6. Költségnemek éves kimutatása: A rendszerrel könnyen összeállíthatók különböző költségnemek éves kimutatásai, például tankolás, szerviz, bírságok stb. Ezen felül a kimutatásokat akár járművenként is meg lehet nézni, így könnyebb lesz az egyes járművek költségeinek ellenőrzése.
  7. Egyedi lekérdezések: A rendszer lehetővé teszi az egyedi lekérdezések készítését, például hogy hány alkalommal látogatták meg az ügyfeleket, mennyi időt töltöttek el az ügyfeleknél az elmúlt évben, vagy hogy milyen gyakran látogattak meg különböző helyszíneket (POI-kat).
  8. Különböző országokban eltöltött idő és megtett távolság: Ha a vállalkozásod nem csak egy országban tevékenykedik, a rendszer lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd, melyik jármű milyen hosszú távokat tett meg külföldön, és mennyi időt töltött különböző országokban.

Az év végi járműflotta elemzés segít abban, hogy meghatározd a vállalkozásod azon pontjait, hol érdemes beavatkozni és azonosítani tudod a legjobb kollégákat, akiket érdemes jutalmazni. A HolAzAuto.hu előfizetéses GPS járműkövető és flottakezelő rendszer segítségedre van mindebben. Fontos, hogy CERTOP IT minősítéssel rendelkezik és a HolAzAuto applikáció és asztali kezelőfelület és az által kimutatott adatokat a hatóságok 100%-ban elfogadják. Ez fontos az E-menetlevél, vagy az Automata útnyilvántartás esetén is.
Az így kapott alapos és sokrétű kiértékelések alapján hatékonyabb terveket dolgozhatsz ki a következő üzleti évre. Az adatok alapján könnyebb lesz a flottakezelés optimalizálása és a költségek csökkentése, így hosszú távon is eredményesebben működhet a vállalkozásod. Ne hagyd ki ezt az értékes lehetőséget az év végi felkészülés során!

További érdekességek ITT!

HolAzAuto.hu

(x)

Hirdetés